Romantiske tips for Paris

love_paris

Få byer har et like omtalt, romantisk rykte som det Paris kan skryte av. Millioner av mennesker strømmer hvert år til den franske hovedstaden for å suge til seg den eventyrlige atmosfæren og alle attraksjonene som alltid tilfører en ekstra boost i forholdet.

Blant de romantiske gjøremålene i Paris finner du hotellet Four Season George V og deres sjokolademassasje. Denne massasjen har blitt svært beryktet blant Paris’ romantikere og består av 2.5 timer med ren lykke, gode lukter og flinke hender. Massasjen starter med en kroppsskrubb med sjokolade og mint, etterfulgt av en kroppsinnpakning bestående av sveitsisk sjokolade og karamell. Avslutningsvis mottar dere en dypvevsmassasje med kakao og olje.

Er det noe Frankrike nettopp er verdenskjent for så er det deres gode viner og utrolige gastronomi. Dette burde du og din kjære utnytte til det fulle ved å besøke vinbaren Le Baron Rouge som holder til i Paris’ østlige bykjerne, i det femte arrondissement. Le Baron Rouge er kjent for autentisk, fransk interiør og en svært koselig stemning. Vinbaren er perfekt for par som vil trekke seg tilbake fra folkelivet, finne seg en rolig krok i lokalet og deretter nyte stedets gode viner og østers.

Paris har noen helt fantastiske parker som egner seg perfekt for picnic. Stikk gjerne innom en av delikatessebutikkene for å kjøpe med en flaske rødvin, baguetter, delikate ferdigretter og pålegg. Parc Monceau er definitivt en av disse parkene. Denne parken finner du en kort gåtur nord for handlegaten Champs-Élysées. Et like godt alternativ er Champ de Mars som er selve hovedplenen ved Eiffeltårnet.

Det er slettes ikke slik at romantikk i Paris trenger å være dyrt. Dere kan uten problem nyte den franske hovedstaden på budsjett ved hjelp av noen av tipsene ovenfor.

Webside : AnonymGjest

Bio : -AnonymGjest- er artikler som blir foreslått via tipskista vår og blir derfor publisert under navnet "AnonymGjest". Ta gjerne en titt på siden det er linket til nederst i artiklen for å få ett overblikk over siden hvor artiklen er hentet fra.

Ingen kommentarer

(Påkrevd)
(Påkrevd, vil ikke bli publisert)
CommentLuv badge

Related posts:

  1. Skal du slutte å røyke?
  2. Fornye pass for å dra til England?
  3. Slik blir bilferien din bedre
  4. Sølvkroken fiskeutstyr
  5. Gode tips for en perfekt date!
  6. Tips for vektreduksjon: Ikke hopp over frokosten!
  7. Ekstremsport i India
  8. Spar penger! Tips om bilkjøp og bilvedlikehold
  9. Fem tips om hvitløk
  10. Koh Chang – tre tips for en super ferie

Norsk Nettmagasin forholder seg til "Det du vil lisensen". Utover dette jobber vi ikke i henhold til noen plakater, men setter ytringsfrihet høyt og all den tid artikler forholder seg til de gjeldende lover for Norsk Nettmagasin, står forfattere på denne siden fritt til å publisere det de ønsker.

Vi ser gjerne at du som leser også deltar aktivt her på norsk nettmagasin, enten ved å sende inn oppskrifter til oss, foreslå en video i vårt videokartotek eller sender inn et tips til vår tipskiste.