Lag en fortryllende ratatoiulle

ratat

Denne oppskriften er sendt inn av Ferieiprovence.no

Oppskrift: Ingredienser

* 1 gul løk
* 1-2 fedd hvitløk
* 1 liten aubergine
* 1 squash
* 1 paprika
* 5 tomater (evt en boks hakkede tomater)
* 1-2 ss matolje
* 1 ts herbes de provence
* Salt og pepper
* 1 ts sukker
* 1 ss virgin olivenolje
* Frisk basilikum

Fremgangsmåte
Start med auberginen som skjæres i skiver og strø over rikelig med salt. Dette trekker ut eventuelle bitterstoffer. Etter en halvtimes tid: Skyll aubergineskivene og tørk dem med kjøkkenpapir før du skjærer dem i terninger.

Skold tomatene og trekk av skinnet før tomatene skjæres i terninger.

Kutt løken i små terninger og finhakk hviltøken.
Squash og paprika skjæres i terninger.

Best resultat får du om grønnsakene svisjes lett i olje hver for seg før alt blandes i en gryte som får stå og syde i ca 30 minutter.

Rett før servering tilsettes 1 ts sukker og litt god olivenolje. Smak til. Strø gjerne over litt hakket basilikum til slutt.

Webside : AnonymGjest

Bio : -AnonymGjest- er artikler som blir foreslått via tipskista vår og blir derfor publisert under navnet "AnonymGjest". Ta gjerne en titt på siden det er linket til nederst i artiklen for å få ett overblikk over siden hvor artiklen er hentet fra.

Ingen kommentarer

(Påkrevd)
(Påkrevd, vil ikke bli publisert)
CommentLuv badge

Related posts:

  1. Sushi med laks og reker
  2. Italiensk pizzabunn
  3. Bifftomater med tunfisksalat
  4. Katalansk kylling

Norsk Nettmagasin forholder seg til "Det du vil lisensen". Utover dette jobber vi ikke i henhold til noen plakater, men setter ytringsfrihet høyt og all den tid artikler forholder seg til de gjeldende lover for Norsk Nettmagasin, står forfattere på denne siden fritt til å publisere det de ønsker.

Vi ser gjerne at du som leser også deltar aktivt her på norsk nettmagasin, enten ved å sende inn oppskrifter til oss, foreslå en video i vårt videokartotek eller sender inn et tips til vår tipskiste.