Guide: Slik kjøper du kontaktlinser på nett

Det kan være billig å kjøpe kondomer på nett.

Guide til kjøp av kontaktlinser på internett

Det blir flere og flere svaksynte i Norge, og kontaktlinser har blitt svært populært blant dem som skal bedre synet sitt i hverdagen. Har man kanskje brukt briller en lengre periode og ønsker å gå over til kontaktlinser, så kan dette være guiden for deg. Om du har kjøpt kontaktlinsene dine hos en optiker (overpriset sådan) i en lengre periode, så kan også dette være guiden for deg.

Dette er guiden til deg som ønsker å vite hvordan du kjøper kontaktlinser på internett.

Først av alt; grunnen til at jeg lager denne guiden er i ren sympati for de som har kjøpt kontaktlinser over en lengre periode hos optikere som er rundt 70-90 % dyrere enn de nettbutikkene du finner i denne guiden.

Slik kjøper du altså kontaktlinser på internett:

Valg av nettbutikk

Først av alt gjelder det å velge en nettbutikk du kan være tilfreds med. Samtlige jeg kan anbefale har jeg både prøvd og kan verifisere som både sikre, gode og med hurtig frakt. Prismessig rangerer jeg de ganske likt, men kanskje med førstnevnte her som den aller billigste:

1. Lensit.no (klikk link)
2. Lensstore.no (klikk link)
3. Shopping4net.no (klikk link)
4. LensOn.no (klikk link)

Har egentlig lensit som den nettbutikken jeg mest bestiller fra rett og slett på grunn av kjapp frakt og rimelige priser.

Betaling og kredittkort

Det er enkelt å betale på disse nettbutikkene. Om du enten har et kredittkort eller et vanlig kredittkort, så er det svært lett å få betalt med en eneste gang, og det tar vel maksimalt to minutter å fullføre transaksjonen.

Om du ikke har penger akkurat nå, men ønsker å utsette kjøpets betaling, så er dette også en mulighet oss alle fire nettbutikkene jeg la link til over.

Frakt og ventetid

Som regel når jeg har bestilt fra ”de fire store”, så tar det ikke mer enn to dager (arbeidsdager vel og merke) å få varen tilsendt i

facebook icon 300x300 Guide: Slik kjøper du kontaktlinser på nett

Følg nettbutikkene på Facebook. Foto: Facebook

posten. De pleier å komme på døren min rundt kl 12 på ettermiddagen, noe som kan være uheldig dersom du er student eller i fast arbeid.

Men det blir som regel lagt enten pakken i sin helhet eller en hentelapp i postkassen min slik at jeg får kontaktlinsene bare et par timer etter at jobben er ferdig.

Om du har ytterligere spørsmål rundt det å kjøpe kontaktlinser på internett, så ber jeg deg bare om å legge igjen en kommentar i kommentarfeltet, så skal jeg være så vennlig å besvare spørsmålene dine innen et par dager i hvert fall. Men du skal nok bli overrasket over hvor lett det er å bestille noen linser dersom du aldri har gjort det tidligere.

Prøv å kom deg litt vekk fra vanene dine når det kommer til linsekjøp – jeg kan garantere at du kommer til å spare mye penger på det. Personlig vil jeg si at jeg har i hvert fall spart rundt 2000 kroner hvert år på kontaktlinser etter at jeg begynte å kjøpe dem på internett.

Webside : pleb

Bio : Forfatteren har erfaring med drifting av nettsteder innenfor reise, og ser på seg selv som godt orientert på dette feltet. Den største nettsiden er nok en portal for ungdom som er glad i sydenturer - og går under navnet Partyferie.com .

Ingen kommentarer

(Påkrevd)
(Påkrevd, vil ikke bli publisert)
CommentLuv badge

No related posts.


Norsk Nettmagasin forholder seg til "Det du vil lisensen". Utover dette jobber vi ikke i henhold til noen plakater, men setter ytringsfrihet høyt og all den tid artikler forholder seg til de gjeldende lover for Norsk Nettmagasin, står forfattere på denne siden fritt til å publisere det de ønsker.

Vi ser gjerne at du som leser også deltar aktivt her på norsk nettmagasin, enten ved å sende inn oppskrifter til oss, foreslå en video i vårt videokartotek eller sender inn et tips til vår tipskiste.