Fredagssnadder

godteri2

Fredagen er kommet og mange tar seg en tur på byen med venner eller tilbringer litt tid sammen med familien. Ikke alle vil, eller har muligheten til noe av dette. Det kan likevel bli litt morsomt en fredag, så tenkte her å komme med noen (gode) tips om hva du kunne gjøre en fredagskveld. Kall det gjerne fredagssnacks.

Filmer og serier
Det går vel aldri av moten å glane litt på filmer og TV-serier. Selv er jeg en veldig tilhenger av apoteket. Ikke alle liker de samme seriene selvsagt, men liker du amerikanske serier kan du finne masse snadder på en side som kalles sidereel (søk i google, første treff). Filmer er litt vanskeligere å finne, ihvertfall om du vil se dem gratis. La meg derfor lære deg et lite triks. Hvis du f.eks. ønsker å se gladiator kan du bruke google til dette. Skriv inn i google «watch gladiator online for free». Nå vil du få en god del valg og etter litt trykking og stenging av popups skal det være helt mulig å se filmen gladiator online. Ønsker du å se en annen film bytter du bare ut ordet gladiator med tittelen på den filmen du gjerne vil se.

Konkurranse
Konkurranser kan også være en timekiller. Ta en titt på konkurransen hvor du kan vinne 250.000.- til huset ditt. Vinner du kan du bruke pengene til oppussing, nedbetaling av gjeld eller som delbetaling på nybygg. Du kan også finne en del konkurranser på siden Gratis På Nett, selv om det for det meste er rabatter og slike ting der. Pass på litt når du trykker villt inne på facebook på forskjellige konkurranser. Ofte er dette nemmelig applikasjoner som automatisk poster på enten din vegg eller også på alle dine venners vegger. Så velg litt med omhu. Bruk hue…selv på en fredagskveld.

Webside : Picxx

Bio : “Picxx” er redaktør på siden og har driftet en god del nettsider med varierende hell de siste årene. Personlig blogg kan finnes på norskeplugins.com. Har vært administrator, medarbeider og teknisk ansvarlig på forskjellige nettsider og driver i dag også nettverket picxxnetwork.com

Ingen kommentarer

(Påkrevd)
(Påkrevd, vil ikke bli publisert)
CommentLuv badge

Related posts:

  1. Hvitevarer som julegave?
  2. Norsk Nettmagasin passerer 300 på facebook
  3. Hvorfor selger man sitt gull
  4. Nordmenn og spill
  5. Tynn i håret som ung mann? Les dette!
  6. Fornye pass for å dra til England?
  7. Handle mote på internett
  8. Hvordan bli kvitt kviser
  9. Dårlig med sommerjobb? Vær kreativ og tjen penger
  10. Fem tips om hvitløk

Norsk Nettmagasin forholder seg til "Det du vil lisensen". Utover dette jobber vi ikke i henhold til noen plakater, men setter ytringsfrihet høyt og all den tid artikler forholder seg til de gjeldende lover for Norsk Nettmagasin, står forfattere på denne siden fritt til å publisere det de ønsker.

Vi ser gjerne at du som leser også deltar aktivt her på norsk nettmagasin, enten ved å sende inn oppskrifter til oss, foreslå en video i vårt videokartotek eller sender inn et tips til vår tipskiste.