Egen hjemmeside Nettgründer NorskePlugins
Den nakne sannhet Gratis på Nett Videosiden Norsk Nettmagasin 49Studio - Humor & Ironi!
Barnematoppskrifter Suppeoppskrifter Fiskemoro Fotballmoro BilTips
Alt om Pattaya ThailandTur.no Nordmenn i Thailand
Lån uten sikkerhet Tips om forbrukslån
Deksler til Iphone

Fem tips om hvitløk

hvitloek

Hvitløk er er til alle tider blitt brukt for sine legende krefter. Den er blitt brukt til alt fra legende bandasje til middel mot forkjølelse. de fleste leger og forskere er også enige i at hvitløk er et enestående middel alle bør inkludere i sin daglige føde. Her kommer vi med fem kjappe tips om hvordan du kan bruke hvitløk.

Tips 1 : Hvitløk er kjent for sin antiseptiske virkning. Den kan derfor brukes til rensing av sår. Under første verdenskrig ble mose fuktet med hvitløkssaft brukt som bandasje.

Tips 2 : Bland en stykk finhakket hvitløkkløft med en teskje revet eple. Spis dette langsomt før sengetid for å få god fordøyelse.

Få flere tips med «Go Green» Grønn Hverdag!

Tips 3 : Fire hele hvitløk marineres i 4,5 desiliter konjakk eller brandy i ti dager. Ta en spiseskje i et halvt glass vann hver morgen. Dette skal kunne lindre revmatisme og dessuten virke generelt styrkende.

Tips 4 : Rå hvitløk har til alle tider vært brukt både som behandling og forebygging av en rekke sykdommer, fra spedalskhet til forkjølelse og lungebetennelse, så spis gjerne rå hvitløk uten tilberedning.

Tips 5 : Tygger du kardemommefrø trenger du ikke bekymre deg for hvitløksånden.

Webside : Picxx

Bio : “Picxx” er redaktør på siden og har driftet en god del nettsider med varierende hell de siste årene. Personlig blogg kan finnes på norskeplugins.com. Har vært administrator, medarbeider og teknisk ansvarlig på forskjellige nettsider og driver i dag også nettverket picxxnetwork.com

Ingen kommentarer

(Påkrevd)
(Påkrevd, vil ikke bli publisert)
CommentLuv badge

Related posts:

  1. Romantiske tips for Paris
  2. Fredagssnadder
  3. Hvorfor selger man sitt gull
  4. Bingoens mange gleder
  5. Gode tips for en perfekt date!
  6. Gratis Golfbok til facebookere
  7. Tips for vektreduksjon: Ikke hopp over frokosten!
  8. Fem gode boktips for sommeren
  9. Spar penger! Tips om bilkjøp og bilvedlikehold
  10. Koh Chang – tre tips for en super ferie

Norsk Nettmagasin forholder seg til "Det du vil lisensen". Utover dette jobber vi ikke i henhold til noen plakater, men setter ytringsfrihet høyt og all den tid artikler forholder seg til de gjeldende lover for Norsk Nettmagasin, står forfattere på denne siden fritt til å publisere det de ønsker.

Vi ser gjerne at du som leser også deltar aktivt her på norsk nettmagasin, enten ved å sende inn oppskrifter til oss, foreslå en video i vårt videokartotek eller sender inn et tips til vår tipskiste.