Julecruise i 2011?

stenalinejul001

Julebordsesongen er straks over oss og mange har nok allerede bestilt plass på hotell eller restauranter der dette skal foregå. Trivelig å komme sammen også utenfor arbeidsplassens fire vegger er det selvsagt. Det er sikkert likevel en del som ikke har bestilt, eller som ikke helt har bestemt seg for om de skal ta seg råd til å lage noe julebord i år. Dette kan nok særlig være mindre firma med få ansatte eller firma som ikke har så veldig med profitt i årets første 10 måneder.

Et godt forslag da kan jo være å satse på et julecruise? Stena Line kan i år tilby et flott alternativ for julecruise. Utgangsprisen er på kun 290.- pr. person og da vil det inngå overfart og underholdning ombord i båten. Dette kan være et godt alternativ til et mer tradisjonelt julebord på et hotell eller restaurant. Trivselen blir den samme. Prisen mye lavere og man får i tillegg muligheten til å handle inn litt juleknask i broderlandet.
Du kan bestille et slikt julebord hos Stena Line allerede nå.

stenalinejul Julecruise i 2011?

Webside : Picxx

Bio : “Picxx” er redaktør på siden og har driftet en god del nettsider med varierende hell de siste årene. Personlig blogg kan finnes på norskeplugins.com. Har vært administrator, medarbeider og teknisk ansvarlig på forskjellige nettsider og driver i dag også nettverket picxxnetwork.com

Ingen kommentarer

(Påkrevd)
(Påkrevd, vil ikke bli publisert)
CommentLuv badge

Related posts:

  1. Nordmenn og spill
  2. Fornye pass for å dra til England?
  3. Hvor mye penger trenger man til en sydenferie?
  4. Online Datingtips: Ikke ta det personlig!
  5. Studere i utlandet i 2011?
  6. Bedre økonomi – bytt til billigere bil
  7. Cruise ombord på Queen Mary 2
  8. Shoppingtips for kvinner
  9. Dårlig med sommerjobb? Vær kreativ og tjen penger
  10. Dårlig klima i bilen?

Norsk Nettmagasin forholder seg til "Det du vil lisensen". Utover dette jobber vi ikke i henhold til noen plakater, men setter ytringsfrihet høyt og all den tid artikler forholder seg til de gjeldende lover for Norsk Nettmagasin, står forfattere på denne siden fritt til å publisere det de ønsker.

Vi ser gjerne at du som leser også deltar aktivt her på norsk nettmagasin, enten ved å sende inn oppskrifter til oss, foreslå en video i vårt videokartotek eller sender inn et tips til vår tipskiste.