Skal du slutte å røyke?

slutt_aa_royke1

Alle vet vi at røyking ikke er noe særlig sundt. Likevel er det en hel del av oss som faktisk drar inn denne helsefarlige røyken i kroppen. Antallet som starter å røyke har hatt en stor nedgang siden midten på 70 tallet, men en bekymrende utvikling er at det har vært en økning de siste 2-3 årene. En ting er å røyke om man er godt voksen. Man vil selvsagt likevel oppleve de negative virkningene av røyken, men en er vel da i stor grad gammel nok til å ta egne avgjørelser og ikke la seg bli presset til å starte å røyke. Som ungdom har miljøet du vokser opp i, samtidig med presset fra gode kompiser en stor del av skylden på hva du gjør, og hva du ikke gjør.

Som voksen er man selvsagt gammel nok til å bestemme over seg selv, men en bør jo også gå forran som et godt forbilde til den oppvoksende slekt.
Man bør vel da kanskje tenke på å slutte å røyke, like godt først som sist.

Har du planer om å slutte å røyke? Vet du om noen som ønsker å slutte å røyke?
Du kan laste ned en helt gratis ebok som heter «How to quit smoking«.
Denne boken har allerede hjulpet tusenvis av personer til å slutte å røyke.
Last den ned, gi den bort eller les den selv.
Boken er 100% gratis, så hva har man egentlig å tape på dette.

Last ned hvordan slutte røyke her –>>

Webside : Picxx

Bio : “Picxx” er redaktør på siden og har driftet en god del nettsider med varierende hell de siste årene. Personlig blogg kan finnes på norskeplugins.com. Har vært administrator, medarbeider og teknisk ansvarlig på forskjellige nettsider og driver i dag også nettverket picxxnetwork.com

1 kommentar

(Påkrevd)
(Påkrevd, vil ikke bli publisert)
CommentLuv badge

No related posts.


Norsk Nettmagasin forholder seg til "Det du vil lisensen". Utover dette jobber vi ikke i henhold til noen plakater, men setter ytringsfrihet høyt og all den tid artikler forholder seg til de gjeldende lover for Norsk Nettmagasin, står forfattere på denne siden fritt til å publisere det de ønsker.

Vi ser gjerne at du som leser også deltar aktivt her på norsk nettmagasin, enten ved å sende inn oppskrifter til oss, foreslå en video i vårt videokartotek eller sender inn et tips til vår tipskiste.