Diggmeg Team

En kort presentasjon av Redaksjonen i Norsk Nettmagasin D’autres tombes ont été trouvées à cet endroit, y compris celles de soldats morts lors de leur capture en France. Il est possible que d’autres tombes y aient été creusées par l’armée. Il est également possible que certaines tombes aient été creusées https://kelmedok.com/pilules/lasix.html à Londonderry simplement par les Britanniques, et non par l’armée Français. Certains ont été creusés par des soldats britanniques, la plupart par notre propre armée. Il n’y a pas de dossiers fiables, et nous n’avons aucune idée pourquoi une personne est morte.

«Picxx» er redaktør på siden og har driftet en god del nettsider med varierende hell de siste årene. Personlig blogg kan finnes på norskeplugins.com. Har vært administrator, medarbeider og teknisk ansvarlig på forskjellige nettsider og driver i dag også nettverket picxxnetwork.com

«AnonymGjest» er navnet som vises på de artiklene som blir foreslått til oss via vår tipskiste. Se nederst i artiklene etter referanse til siden hvor artiklen er hentet fra.

Roy Skjellaug drifter en rekke nettsider som retter seg mot både nordiske og internasjonale brukere. Personlig blogg kan finnes på skjellaug.net, og andre nettsider er blant annet Country4you.Com, USAguiden.no og Travels4you.Com. Driver i dag et enkeltpersonsforetak hvor hovedmålet er å leve av internettbaserte tjenester og løsninger. Har i 10 år jobbet innen IT bransjen.

«Sabai» er en glad gutt som er over gjennomsnittet interessert i bil, motor og «web business» Har drevet med blogging og bygget opp noen nettsteder det siste året, og min satsing nå fremover er nå apoteket, ett nettsted som fokuserer på nyheter og tips om bil. Liker du BMW? Ja da har jeg også en side for deg: bmwm3gt.com

«Metallian» har i flere år vært med og drive en større nisjeside, og begynte med egne sider i 2009 i tillegg. Hovedinteressene er fotball,fiske og fotografering og nettsidene mine dreier seg stoprt sett om dette- les om dette  på www.fotballmoro.no og feriemoro.no

Tom har bodd i Thailand mere eller mindre de siste 10 årene. Har opplevd Thailand ved å reise rundt fortrinnsvis på motorsykkel, men også med bil, båt, tog og fly. Driver VIP-Reiser, et norsk reisebyrå i Pattaya som også drifter Thailand Mc Tours og Thailand Golf Tours. Har naturlig nok reise som hovedtema, og kan svare på det meste innen reise i Thailand og Asia.

—–
Kontakt en av oss?
—–
Ønsker du å kontakte en av oss kan du bruke kontaktskjemaet under.

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Hvem vil du kontakte?

Emne

Melding


Norsk Nettmagasin forholder seg til "Det du vil lisensen". Utover dette jobber vi ikke i henhold til noen plakater, men setter ytringsfrihet høyt og all den tid artikler forholder seg til de gjeldende lover for Norsk Nettmagasin, står forfattere på denne siden fritt til å publisere det de ønsker.

Vi ser gjerne at du som leser også deltar aktivt her på norsk nettmagasin, enten ved å sende inn oppskrifter til oss, foreslå en video i vårt videokartotek eller sender inn et tips til vår tipskiste.