Grønnsaksspyd med mais, sjampinjong, paprika og tomat

gronnsakspyd

Sommeren er tiden for enkel og god mat, ikke minst kan man tilberede maten ute og gjerne på grillen. Litt godt og grønt sammen med litt saftig eller tynt kjøtt er nok det mange forbinder med sommermat. Både grillspyd og annen grillmat er leskende for magen på varme og svale sommerkvelder. Nedenfor får du et lettvint forslag på et vanlig, men veldig godt grillspyd av grønnsaker. Kan gjerne lages sammen med annen grillmat som pølser, karbonader, kotelleter, fisk eller annet du liker å grille. Veldig godt sammen med rømme eller cesar dressing.

Oppskriften er beregnet for 4 porsjoner.

Ingredienser:

 • 1 stk maiskolbe
 • 1 stk grønn paprika i terninger
 • 100 g frisk sjampinjong
 • 2 ss olje til pensling
 • nykvernet pepper
 • 2 hele tomater i båter

Tilberedning:
Tre grønnsakene på grillspyd og grill.

Webside : Picxx

Bio : “Picxx” er redaktør på siden og har driftet en god del nettsider med varierende hell de siste årene. Personlig blogg kan finnes på norskeplugins.com. Har vært administrator, medarbeider og teknisk ansvarlig på forskjellige nettsider og driver i dag også nettverket picxxnetwork.com

Ingen kommentarer

(Påkrevd)
(Påkrevd, vil ikke bli publisert)
CommentLuv badge

Related posts:

 1. Fredagssnadder
 2. Julecruise i 2011?
 3. Sushi med laks og reker
 4. Hvem er tidenes mann med stor M?
 5. Italiensk pizzabunn
 6. Hvordan bli kvitt kviser
 7. Bifftomater med tunfisksalat
 8. Dårlig med sommerjobb? Vær kreativ og tjen penger
 9. Katalansk kylling
 10. En meksikansk lørdag med Nachos

Norsk Nettmagasin forholder seg til "Det du vil lisensen". Utover dette jobber vi ikke i henhold til noen plakater, men setter ytringsfrihet høyt og all den tid artikler forholder seg til de gjeldende lover for Norsk Nettmagasin, står forfattere på denne siden fritt til å publisere det de ønsker.

Vi ser gjerne at du som leser også deltar aktivt her på norsk nettmagasin, enten ved å sende inn oppskrifter til oss, foreslå en video i vårt videokartotek eller sender inn et tips til vår tipskiste.