Din Helsepakke

Din alt-i-ett helsepakke!

Helsepakke

Har du tenkt å slutte å røyke, slanke deg eller vil du ha skjønnhetstips fra de profesjonelle? Svarte du ja på ett av disse spørsmålene er denne alt i ett pakken midt i blinken for deg! Mange forsøker forskjellige metoder for å slutte å røyke, alt fra å spise gullerøtter når nikotinsuget melder seg til å legge seg inn på behandling på forskjellige klinikker. I denne pakken finner du boka "hvordan slutte å røyke" som allerede har hjulpet flere tusen til å stumpe røyken for godt.

To andre bøker du finner er "weight loss all stars" og "beauty tips". Weight loss all stars lærer deg hvordan du ved hjelp av riktig kosthold, trening og en strukturert hverdag ikke bare går ned i vekt, men også får tilbake energien og bygger deg opp slik at du får en fastere og smidigere kropp. Ikke noen hokus-pokus piller, men en strukturert gjennomgang av hvordan du går ned i vekt samtidig som du bygger opp livsgløden i ditt liv. En bok som er anbefalt av flere leger og slankeeksperter.

Den siste apoteket boka passer like godt til tenåringen, som til den mere modne kvinne, så her kan både mor og datter få utbytte av dette enestående tilbudet. Boka heter "Beauty tips" og forteller deg innsidetips om hvordan du både enkelt og billig kan vise deg fram på en ny og enestående måte. Ikke bare er disse tre bøkene noe du absolutt burde lese, men de er også billige. Alle tre samlet koster mindre enn ett måltid på McDonalds. Normalt koster disse tre over 400 kroner om du kjøper dem seperat. Her får du dem samlet for kun 79.- Ett avslag på over 300 kroner! Bestill i dag og begynn å lese om få minutter.


 
stump røyken nå!

Røykesluttkurs!

Alle vet at røyking er helseskadelig og fører til dårligere livskvalitet. Likevel opplever man en trend i norge hvor den største gruppen som starter å røyke er ungdom. Ta tak i ditt eget liv med dette røykesluttkurset og få bedre livskvalitet allerede etter den første uka.
veil.pris - 148.-

gå ned i vekt

Gå ned i vekt - All Stars!

Sliter du med overvekt, eller ønsker du gjerne å stramme opp forskjellige områder på kroppen? I denne boken viser de deg ikke bare hvordan du går ned i vekt, men også hvordan du forblir slank, og med formene på akkurat de rett plassene ved å trene riktig.
veil. pris - 168.-

skjønnhetstips

Skjønnhetstips!

Beauty tips er en bok på 20 sider fullstappet med tips om hvordan du best tar vare på din skjønnhet. Du får også en rapport på kjøpet som forteller om spraytan er bra eller ikke for din kropp.
Et must for alle som vil se bra ut!
veil. pris - 98.-

Disse bøkene selges seperate for over 400 kroner. Vi gir deg nå dette tilbudet du kan benytte deg av, hvor du sparer hele 325.- Bestill disse bøkene allerede nå, og start lesingen om bare ett par minutter.

Kun 79.- for alle tre!


Dette tilbudet finner du INGEN andre plasser!
Bruk bestillingsknappen nedenfor.

(Har du en rabattkode, benytt skjemaet under)

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Skriv inn rabattkoden

Hvordan ønsker du å betale
 Paypal Bankoverføring

Spamkontroll (skriv inn svaret)
19+5=? 


Norsk Nettmagasin forholder seg til "Det du vil lisensen". Utover dette jobber vi ikke i henhold til noen plakater, men setter ytringsfrihet høyt og all den tid artikler forholder seg til de gjeldende lover for Norsk Nettmagasin, står forfattere på denne siden fritt til å publisere det de ønsker.

Vi ser gjerne at du som leser også deltar aktivt her på norsk nettmagasin, enten ved å sende inn oppskrifter til oss, foreslå en video i vårt videokartotek eller sender inn et tips til vår tipskiste.