Hvitevarer som julegave?

Overrask kjæresten din med en gave.

Julen nærmer seg med stormskritt og mange lurer sikkert på hva man skal finne på å kjøpe til julegave til familie og venner. Samtidig har vel julen mer eller mindre blitt handelsstandens store høytid også, hvor det omtrent brukes mer penger på en knapp måned enn samlet på alle 11 andre måneder. For mange kan det bli knapt med penger, så hvorfor ikke finne på alternativer? Det kan hende det er mange som sliter med økonomi, eller kanskje ikke har all verdens til god økonomi etter kjøp av hus, bygging av hus eller annet og da kan det være greit at man et år eller to finner på alternativer til det vanlige julehysteriet. Julen skal jo være en lystig høytid, ikke en høytid hvor man går med spente nerver og gruer seg til tiden etter julen og spekulerer på hvordan man da skal få endene til å møtes.

Hvorfor ikke kjøpe nytteting til hjemmet som man kan kalle julegaver til hverandre? Hvitevarer kan være slike ting. Vaskemaskin, komfyr eller kjøleskap kan være greie julegaver til oss alle i samme husholdning. Ungene greier seg godt uten julegaver ett års tid og det gjør da jaggu de voksne også. Bytt ut julegaver med hvitevarer og kjøp heller inn symbolske gaver til resten av slekta og venner. De fleste har da såpass god i råd i norge at de kjøper det de trenger når de trenger det. Julehysteriet gavner stort sett bare handelsstanden, så tenk alternativt og bruk heller pengene på ting som er nyttige. Kall det julegaver og bruk da heller litt ekstra på god mat, en ekstra dag fri i jula og legg noen ekstra kroner i sparekassen til sommerens ferie i stedet.

Skal man kjøpe inn hvitevarer som årets julegave til familien har Whiteaway.no et godt utvalg av hvitevarer til en fornuftig pris. Se litt lenger enn til de største kjedene man tradisjonelt handler fra. Både pris og kvalitet kan enkelte ganger være bedre også på plasser man ikke har hørt om tidligere.
Uansett hva man velger er jo poenget å ha en trivelig jul, så ikke tenk så alt for mye på det som skal handles inn, bruk heller tiden på å tenke over hvordan man skal få til en trivelig jul uten så alt for mye kjas, mas og jag. Bruk tiden med familien. Kos dere og ikke la handelsstanden diktere hvordan dere skal få feire deres jul.

Webside : Picxx

Bio : “Picxx” er redaktør på siden og har driftet en god del nettsider med varierende hell de siste årene. Personlig blogg kan finnes på norskeplugins.com. Har vært administrator, medarbeider og teknisk ansvarlig på forskjellige nettsider og driver i dag også nettverket picxxnetwork.com

Ingen kommentarer

(Påkrevd)
(Påkrevd, vil ikke bli publisert)
CommentLuv badge

No related posts.


Norsk Nettmagasin forholder seg til "Det du vil lisensen". Utover dette jobber vi ikke i henhold til noen plakater, men setter ytringsfrihet høyt og all den tid artikler forholder seg til de gjeldende lover for Norsk Nettmagasin, står forfattere på denne siden fritt til å publisere det de ønsker.

Vi ser gjerne at du som leser også deltar aktivt her på norsk nettmagasin, enten ved å sende inn oppskrifter til oss, foreslå en video i vårt videokartotek eller sender inn et tips til vår tipskiste.