Italiensk pizzabunn

pizzabunn

Denne typen pizzaer bakes egentlig i steinovner som oppnår svært høye temperaturer. Pizzaene trenger derfor bare 3 minutter steketid. Nå har de færreste av oss en slik ovn hjemme. Så denne oppskriften er tilpasset vanlig stekeovn.

Jeg lager alltid 2 pizzaer når jeg først er igang så om du skal bare lage 1 stk deler du bare ingrediensene på 2.

* 8 dl Hvetemel
* 3 dl lunktet vann
* 1 pose tørrgjær
* 1 knivspiss salt

Thats it! Italienerne liker å gjøre ting enkelt, og med få ingredienser. Om du ønsker kan du jo selvsagt slenge i en liten skvett olje.

Bland og kna deigen godt. Deigkonsistensen skal være fast og fin. Sett den til heving på et lunt sted ca en halv time. Forvarm ovnen din til maks temperatur. Kjevle de 2 deigene så flate du får dem til og legg dem på ei plate med stekepapir. Pynt pizzaen med hva du vil. Forsøk å tenk litt Italiensk her også, det enkle er ofte det beste. Stek nederst i ovnen i 5-10 minutter. NB! Dette må du eksperimentere deg frem til. Desto tynnere pizzaen er og jo høyere temperatur ovnen har jo mindre tid trenger den.

Oppskriften har vi fått av Einar fra Mattips

Webside : AnonymGjest

Bio : -AnonymGjest- er artikler som blir foreslått via tipskista vår og blir derfor publisert under navnet "AnonymGjest". Ta gjerne en titt på siden det er linket til nederst i artiklen for å få ett overblikk over siden hvor artiklen er hentet fra.

1 kommentar

(Påkrevd)
(Påkrevd, vil ikke bli publisert)
CommentLuv badge

Related posts:

  1. Sushi med laks og reker
  2. Kaffe latte
  3. Bifftomater med tunfisksalat
  4. Katalansk kylling

Norsk Nettmagasin forholder seg til "Det du vil lisensen". Utover dette jobber vi ikke i henhold til noen plakater, men setter ytringsfrihet høyt og all den tid artikler forholder seg til de gjeldende lover for Norsk Nettmagasin, står forfattere på denne siden fritt til å publisere det de ønsker.

Vi ser gjerne at du som leser også deltar aktivt her på norsk nettmagasin, enten ved å sende inn oppskrifter til oss, foreslå en video i vårt videokartotek eller sender inn et tips til vår tipskiste.