Erfaringer med Hotels.com

paaskeferie

Mine erfaringer med Hotels.com

Selv har jeg reist en god del rundt i verden og kan ikke telle antall reisedøgn på to hender den seneste måneden. I og med at jeg har en jobb som tillater meg å ta inn på diverse hoteller i en flust av land til en hver tid, så vil jeg si at jeg har ganske god erfaring med hvilke hotellnettsteder jeg driver og booker dem på.

Og det er spesielt èn nettside jeg vil anbefale for alle som skal bestille hotell i utlandet; hotels.com .

For la meg ta fordelene med dette nettstedet først.

Godt utvalg.

Det er aldri mangel på hoteller å velge mellom for min del. I og med at jobben som regel betaler for de hotelldøgnene jeg har, så kan jeg egentlig velge hotellrom i det som klassifiseres som ”øverste sjikt” – og i den prisklassen finner jeg i hvert fall alltid mange hoteller av god kvalitet i de byene jeg besøker.

Primært besøker jeg byer som Shanghai, New York og London – men også andre litt mindre europeiske metropoler som Hamburg, København og Stockholm. I Stockholm er det for øvrig utrolig dyre hotellrom i forhold til den kvaliteten man får.

Gode priser.

Har selv jobbet indirekte i hotellbransjen en mindre periode og kan gå god for at de aller fleste aktører som booker hotell for

Salg Erfaringer med Hotels.com

Prøv å spar mest mulig penger på hotellopphold.

hotellene selv (altså slike affiliatesider som bookmyhotel.com/hotellbooking.com/buythishotellroom.com) tar en stor del av kaken selv. Her er Hotels.com best – altså de stikker minst mulig penger i lommen.

Hvorfor gjør de dette?

Av den enkle grunn av at de kan. De har en såpass stor kundedatabase til en hver tid at det er ganske rimelig for dem å kunne opprettholde mange kunder og lave priser for å skape størst mulig profitt. Derfor tror jeg at min erfaring med hotels.com er såpass god.

Gode og illustrerende bilder.

Selv brukte jeg i knapt to år et nettsted jeg ikke engang gidder å nevne her for å bestille mine hotellrom. Det var OK priser, men det var et eller annet jeg ikke likte med nettstedet. Til slutt fikk jeg bekreftelsen jeg trengte for å bytte ”leverandør” – da jeg i 2011 tok inn på et hotell i Shanghai som var klassifisert til fire stjerner.

Bildene så gode ut og basert på omdømme var det et ”helt OK hotell”. Realiteten var dog en annen. Har faktisk enda mistanke om at bildene fra dette nettstedet var manipulerte og misfargede for å med vilje trekke til seg kunder som ellers ikke ville bestilt rom på hotellet.

Dette har jeg til gode å erfare hos hotels.com.

Så om du skal ut og booke reise den nærmeste tiden og kun foreløpig har bestilt flybillett, så vil jeg anbefale denne nettsiden på det aller sterkeste. Om du skal på charterferie, så vil jeg nok heller gå for en type pakkereise med hotellrom og flyreise inkludert da dette ofte vil lønne seg i den type situasjon.

Link til nettstedet: Hotels.com!

Webside : pleb

Bio : Forfatteren har erfaring med drifting av nettsteder innenfor reise, og ser på seg selv som godt orientert på dette feltet. Den største nettsiden er nok en portal for ungdom som er glad i sydenturer - og går under navnet Partyferie.com .

Ingen kommentarer

(Påkrevd)
(Påkrevd, vil ikke bli publisert)
CommentLuv badge

No related posts.


Norsk Nettmagasin forholder seg til "Det du vil lisensen". Utover dette jobber vi ikke i henhold til noen plakater, men setter ytringsfrihet høyt og all den tid artikler forholder seg til de gjeldende lover for Norsk Nettmagasin, står forfattere på denne siden fritt til å publisere det de ønsker.

Vi ser gjerne at du som leser også deltar aktivt her på norsk nettmagasin, enten ved å sende inn oppskrifter til oss, foreslå en video i vårt videokartotek eller sender inn et tips til vår tipskiste.