Bank Norwegian kredittkort – fordeler

Prøv å spar mest mulig penger på hotellopphold.

Fordelene med Bank Norwegian kredittkort er faktisk ganske mange. Om du har til vane å fly med flyselskapet Norwegian, så vil du være svært økonomisk om du klarer å skaffe deg et slikt kort. Grunnen til det er at du får bonuspoeng hver eneste gang du flyr med selskapet, noe som kan være en veldig god investering på sikt.

Men det er ikke bare bonuspoeng som gjør at du bør velge Bank Norwegian kredittkort.

Gebyrfritt

Det viser seg også at kortet er gebyrfritt i opptil seks uker. Har du et ønske om å betale flyreisen, men ikke får lønning før i slutten av måneden, så vil du ikke tape noen som helst penger på å bestille reisen nå. På mitt eget Bank Norwegian kredittkort pleier jeg å trekke det i rundt fire til fem uker slik at jeg får tid til å fylle på det siste uken dersom jeg har lyst til dette.

Tilsendt i posten

Det går hurtig fra du har søkt om kredittkortet til du får tilsendt det i posten. Selv tok det for min del rundt tre dager fra jeg bestilte til det kom i posten.

Høy kredittgrense

Det er rimelig høy kredittgrense på kredittkortet, noe som betyr at du kan få brukt en hel del penger før du trenger å betale det tilbake. Men jeg vil advare mot å bruke det alt for mye om du ikke har tenkt til å betale tilbake – da kommer inkassosakene flygende etter deg med stygge renter og høye beløp.Med Norwegian-kortet kan du nå få inntil kr 100.000 i kreditt. Klikk her! Eks. ved utsatt betaling etter rentefri periode: eff rente 22,4%, 15000,- over 12 mnd. Totalt 16.711,-

Webside : pleb

Bio : Forfatteren har erfaring med drifting av nettsteder innenfor reise, og ser på seg selv som godt orientert på dette feltet. Den største nettsiden er nok en portal for ungdom som er glad i sydenturer - og går under navnet Partyferie.com .

Ingen kommentarer

(Påkrevd)
(Påkrevd, vil ikke bli publisert)
CommentLuv badge

No related posts.


Norsk Nettmagasin forholder seg til "Det du vil lisensen". Utover dette jobber vi ikke i henhold til noen plakater, men setter ytringsfrihet høyt og all den tid artikler forholder seg til de gjeldende lover for Norsk Nettmagasin, står forfattere på denne siden fritt til å publisere det de ønsker.

Vi ser gjerne at du som leser også deltar aktivt her på norsk nettmagasin, enten ved å sende inn oppskrifter til oss, foreslå en video i vårt videokartotek eller sender inn et tips til vår tipskiste.