Shoppingtips for kvinner

shoppingtips-kvinner

Det sies at kvinner shopper mere enn menn fordi shopping virker som en skikkelig nedstressing for dem. Dette kan nok stemme, men stemmer nok også i like stor grad for menn, for hvilken mann har vel ikke slappet godt av etter å ha kjøpt inn den siste gadget’en eller det tøffeste nye innen bilrekvisita? Det er likevel et faktum at kvinner shopper mer enn menn. Dette kan i stor grad ha sammenheng med at kvinner liker å utforske nye ting og ideer, samtidig som at de også har et nærere forhold til det daglige hushold. Med et hurtig svingende marked, hvor storsenterkulturen og en stressende hverdag er vanlig er det likevel en del ting du som kvinne bør ta med deg som små tips når du skal ut å shoppe.

Shopper du en god del, velg butikker eller senter med en god parkeringsplass, gjerne med kort gåavstand til selve senteret eller butikken.
Det kan være smart å shoppe på ukedager, da det i helgene gjerne er mye stress i butikkene av folk som skal på helgehandel og har dårlig med tid. Det kan være verdt å merke seg at butikkene gjerne kommer med nye tilbudsvarer fra onsdag til fredag, for å «gjøre seg klar» til helgehandelen.
Kle deg behagelig når du skal handle. Selv om du har planlagt en kjapp tur innom butikken kan det fort drøye.
Forsøk å unngå impulskjøp. Vei varens kostnad opp mot varens faktiske nytteverdi før du handler inn.
Den beste metoden for å unngå impulskjøp er å være fokusert på hva man skal handle, gjerne skriv en liste før du drar til butikken. Denne metoden vil spare deg både tid og penger.

Å planlegge på forhånd hvor mye du faktisk må bære på vei ut av butikken er smart. De fleste plasser lar deg benytte vogn helt frem til bilen, men handler du mye og du har et stykke å bære til bilen kan det være smart å allerede før du handler ha det klart hvor mye du skal bære.
Forsøk å unngå å gå med mye cash. Dette vil oftere føre til impulskjøp, og det er ikke ofte man trekker frem plastikkortet for å betale en liten ting på 10-50 kroner. Da lar man det heller være.
Noen kan bli distrahert av at partner eller andre er med på shopping. Dette kan igjen føre til at man mister fokuset og at det blir en del impulskjøp man på forhånd ikke hadde planlagt. Er du en som lett blir distrahert kan du neste gang spørre partner om han kan gå i en annen butikk eller kanskje til og med bare bli hjemme.

Webside : Picxx

Bio : “Picxx” er redaktør på siden og har driftet en god del nettsider med varierende hell de siste årene. Personlig blogg kan finnes på norskeplugins.com. Har vært administrator, medarbeider og teknisk ansvarlig på forskjellige nettsider og driver i dag også nettverket picxxnetwork.com

Ingen kommentarer

(Påkrevd)
(Påkrevd, vil ikke bli publisert)
CommentLuv badge

Related posts:

  1. Hvitevarer som julegave?
  2. Hvorfor selger man sitt gull
  3. Nordmenn og spill
  4. Tynn i håret som ung mann? Les dette!
  5. Slik blir bilferien din bedre
  6. Bedre økonomi – bytt til billigere bil
  7. Slik får dere en flott bryllupsreise
  8. Forhold : Internett dating
  9. Dårlig med sommerjobb? Vær kreativ og tjen penger
  10. Hvordan slutte å røyke

Norsk Nettmagasin forholder seg til "Det du vil lisensen". Utover dette jobber vi ikke i henhold til noen plakater, men setter ytringsfrihet høyt og all den tid artikler forholder seg til de gjeldende lover for Norsk Nettmagasin, står forfattere på denne siden fritt til å publisere det de ønsker.

Vi ser gjerne at du som leser også deltar aktivt her på norsk nettmagasin, enten ved å sende inn oppskrifter til oss, foreslå en video i vårt videokartotek eller sender inn et tips til vår tipskiste.