Egen hjemmeside Nettgründer NorskePlugins
Den nakne sannhet Gratis på Nett Videosiden Norsk Nettmagasin 49Studio - Humor & Ironi!
Barnematoppskrifter Suppeoppskrifter Fiskemoro Fotballmoro BilTips
Alt om Pattaya ThailandTur.no Nordmenn i Thailand
Lån uten sikkerhet Tips om forbrukslån
Deksler til Iphone

Tynn i håret som ung mann? Les dette!

david_caruso

Tynn i håret? Her er triksene!

Det kan være tungt å akseptere at den manken man har hatt opp igjennom alle år plutselig skal forsvinne i det du fyller 20 år. En klar økning i høye viker og kanskje litt tynnere med hår oppe på kronen gjør at utseende endres radikalt for veldig mange unge menn. Og det er så absolutt en bekymring for de som velger å bry seg stort om utseende sitt.

Men du skal vite at det finnes løsninger for deg som ønsker å gjøre noe med hårtapet ditt. Med dagens teknologi er løsningen aldri langt unna når det kommer til plastisk kirurgi (hårtransplantasjon) og til legemidler som hjelper deg med å stoppe hårtapet. Har du problemer rundt dette, så er det bare å finne ut løsninger. Ingen problemer uten løsninger når det kommer til å bli tynn i håret.

Det er visse ting vi anbefaler om du begynner å bli tynn i manken. Følg disse stegene:

1. Om du har dårlig hodebunn (mye flass, skrubb og sår) anbefaler vi at du tar deg en tur til frisøren din og ber om en flash-shampoo som virkelig fungerer.
2. Fungerer ikke dette, så er det mest sannsynlig arvelig hårtap du lider av, og da må du rådføre deg med en lege og enten kjøpe noe som kalles Recrea Forte eller få resept på noe som kalles Procepia.
3. Siste utvei, og dette er når du har mistet en del hår som du ønsker å erstatte, er en transplantasjon av hår fra bak på hodet og fylle enten kronen eller vikene.

Les også: Hva kan forårsake hårtap?

Hva kan motvirke hårtap?

Selv vil jeg anbefale enkelte shampooer som i aller høyeste grad vil gjøre at man mister hår. Der du kanskje har stått i dusjen og sett 40-50 hårstrå falle nedover kroppen din og ned i sluken hver eneste gang, så vil du nå få en slutt på dette dersom du kjøper shampooer som er spesialtilpasset dette segmentet med å bli tynn i håret.

Men den jeg vet fungerer aller best er en jeg har prøvd selv og kan si meg svært fornøyd med.

Sjekk link: Denne shampoen er nok den aller beste til å motvirke hårtap og skaffe deg et mer fyldig hår. Selv gikk jeg fra å miste en del hår til å reversere hele prosessen og skaffe meg fyldigere viker og få fjernet «månen» på et par måneder.

Webside : pleb

Bio : Forfatteren har erfaring med drifting av nettsteder innenfor reise, og ser på seg selv som godt orientert på dette feltet. Den største nettsiden er nok en portal for ungdom som er glad i sydenturer - og går under navnet Partyferie.com .

Ingen kommentarer

(Påkrevd)
(Påkrevd, vil ikke bli publisert)
CommentLuv badge

No related posts.


Norsk Nettmagasin forholder seg til "Det du vil lisensen". Utover dette jobber vi ikke i henhold til noen plakater, men setter ytringsfrihet høyt og all den tid artikler forholder seg til de gjeldende lover for Norsk Nettmagasin, står forfattere på denne siden fritt til å publisere det de ønsker.

Vi ser gjerne at du som leser også deltar aktivt her på norsk nettmagasin, enten ved å sende inn oppskrifter til oss, foreslå en video i vårt videokartotek eller sender inn et tips til vår tipskiste.