Min erfaring med Lensstore

rihanna.jpg

Personlig erfaring med Lensstore

Lensstore.no er en god nettbutikk for deg som kjøper kontaktlinser på internett. Har prøvd en del andre nettbutikker opp igjennom årene, men kan ikke si at det er noen av nettbutikkene som virkelig har gjort at jeg har blitt stamkunde. Egentlig pleier jeg litt å rokere litt rundt på diverse nettbutikker, men Lensstore er vel den nærmeste jeg kommer stambutikk.

Jeg kan vel ikke annet enn å vurdere den ut i fra visse kriterier man trenger når man skal kjøpe kontaktlinser på internett;

1. Pris.

Det viktigste for meg er pris. Om det er noen som er svært billige, så vil jeg faktisk kunne ofre to ekstra ventedager hva angår frakt å gjøre. Har opplevd Lensstore som litt dyrere enn Lensit.no i de aller fleste tilfeller, men da jeg bestilte fra dem hadde de et tilbud som gjorde at mine kontaktlinser var billigere enn hos alle de andre nettbutikkene.

Derfor tok jeg sjansen.

2. Frakt og tid på frakt.

Om man kan tilby billig eller gratis frakt, så er dette selvfølgelig et stort pluss. Nettbutikker som viser ekstra komfort og støtte til kundene sine på den måten gjør at jeg blir litt glad inni meg og ønsker gjerne å handle der igjen. Lensstore kjører ikke gratis frakt, men har en ekstremt kjapt frakttid. Hele 85 % av alle bestillinger blir sendt innen 24 timer, noe som gir en frakttid på alt fra 1 til 3 dager. Svært gunstig og tommel opp.

3. Nettside og simpelhet.

Det skal være lett å kjøpe kontaktlinser på internett. Lensstore sitt nettsted gir deg et inntrykk av at dette kan gjøres kjapt, trygt, billig og enkelt – og det kan det også. Liker både designet godt, og det gjør at du får lyst til å komme tilbake og kjøpe enda mer kontaktlinser.

Vil egentlig anbefale nettbutikken til alle som kjøper på nett. Når de også reklamerer med at du kan få kjøpt linser til «50 prosent billigere priser enn hos eksterne butikker», så vet du egentlig at du har gjort en god handel. Om det er første gang du kjøper kontaktlinser på internett, så er det i hvert fall en god plass å starte.

Link til nettstedet: Lensstore.no

Webside : pleb

Bio : Forfatteren har erfaring med drifting av nettsteder innenfor reise, og ser på seg selv som godt orientert på dette feltet. Den største nettsiden er nok en portal for ungdom som er glad i sydenturer - og går under navnet Partyferie.com .

Ingen kommentarer

(Påkrevd)
(Påkrevd, vil ikke bli publisert)
CommentLuv badge

No related posts.


Norsk Nettmagasin forholder seg til "Det du vil lisensen". Utover dette jobber vi ikke i henhold til noen plakater, men setter ytringsfrihet høyt og all den tid artikler forholder seg til de gjeldende lover for Norsk Nettmagasin, står forfattere på denne siden fritt til å publisere det de ønsker.

Vi ser gjerne at du som leser også deltar aktivt her på norsk nettmagasin, enten ved å sende inn oppskrifter til oss, foreslå en video i vårt videokartotek eller sender inn et tips til vår tipskiste.