Hotell i utlandet – våre tips

Syden

Booke hotell i utlandet? Les dette!

Skal du ut på ferie, så er det viktig at du booker inn på et godt hotell slik at ferien din ikke blir ødelagt. Leiser du langt (type Asia og Amerika), så er det viktig å vite at standarene ikke er de samme som på hotell her hjemme i Norge. Det å velge et hotell i utlandet er ikke bare lett, men du kan få noen tips på veien for å sikre deg at du ikke går på en smell når du kommer frem til destinasjonen din.

Først vil jeg bare si at artikkelen er skrevet av en som har god erfaring med reisebransjen både innenlands og utenlands. Antall hotelldøgn jeg har hvert eneste år kan ikke akkurat telles på 10 hender, så jeg har besøkt mange kriker og kroker over hele verden.

Her er våre tips til deg som skal bestille hotell i utlandet:

1. Ikke bestill pakketurer med mindre det er «charterdestinasjoner».

Feriedestinasjoner med større mengder nordmenn pakket sammen på et par strender under en godt stekende sol finnes det mange av. Star Tour, Ving og andre reiseselskaper flyr mer enn gjerne et hopetall med nordmenn hit hver eneste sommer, og på slike destinasjoner anbefaler vi at du kjøper det hotellet som følger med flybilletten. Kjøp av flybillett og hotellopphold hver for seg vil både være ugunstig med tanke på pris samt ugunstig med tanke på logistikk.

2. Bruk riktig nettside når du bestiller hotell.

Hotels.com er vel den søkemotoren jeg med hånden på hjertet vil anbefale for alle som skal kjøpe seg et hotell i en større by i Europa eller Asia. Selv ferierer jeg sjelden i Amerika, og vet ikke derfor om det finnes noen nettsteder som kan være enda bedre til å bestille hotell enn hotels.com der, men sett ut i fra utvalget og priser, så har de også godt fotfeste i den delen av verden.

3. Se på folk som har kommentert og «ratet».

Andres meninger er faktisk også viktig for deg når du skal bestille hotell i utlandet. Ikke noe er så surt som å bestille et «5 stjerners»-hotell i den østlige delen av Filippinene og finne ut at det egentlig tilsvarer et 2 stjerners-hotell her hjemme i Norge. Vær derfor påpasselig på å lese litt rundt på kommentarfeltene for å finne ut om dette hotellet virkelig er noe som kan anbefales også av andre personer.

Webside : pleb

Bio : Forfatteren har erfaring med drifting av nettsteder innenfor reise, og ser på seg selv som godt orientert på dette feltet. Den største nettsiden er nok en portal for ungdom som er glad i sydenturer - og går under navnet Partyferie.com .

Ingen kommentarer

(Påkrevd)
(Påkrevd, vil ikke bli publisert)
CommentLuv badge

No related posts.


Norsk Nettmagasin forholder seg til "Det du vil lisensen". Utover dette jobber vi ikke i henhold til noen plakater, men setter ytringsfrihet høyt og all den tid artikler forholder seg til de gjeldende lover for Norsk Nettmagasin, står forfattere på denne siden fritt til å publisere det de ønsker.

Vi ser gjerne at du som leser også deltar aktivt her på norsk nettmagasin, enten ved å sende inn oppskrifter til oss, foreslå en video i vårt videokartotek eller sender inn et tips til vår tipskiste.