Kjempetips til småbarnsforeldre

mammbutikken

Å være forelder til små barn er ikke alltid en dans på roser. Opp om nettene, skifte bleier, spy og skriking. Men jaggu er de små søte når de innimellom bare er rolig eller sover. Ikke for det, de er jo søte hele tiden, men man kan fort gå et stykke lei når man plutselig må dele hverdagen med barnegråt og jobben det ligger i å ta vare på et nyfødt barn. Ei dame som virkelig har greie på dette med å ta seg av småbarn er Ingrid Jeanette Flåterud, som er utdannet førskolelærer og i tillegg drifter mammabutikken, hvor man finner et flott utvalg av gode produkter til nybakte barneforeldre.
Tenkte å kjapt presentere noen flotte produkter fra mammabutikken her i denne posten, så får du gjerne gi tilbakemeldinger under posten hvis du allerede har testet produktene. Har du spørsmål om enkeltprodukter er nok det beste å kontakte butikken med akkurat disse.

SwaddleMe

swaddleme Kjempetips til småbarnsforeldre

Baby og søvn kan noen ganger være en utfordring, og det kan være vanskelig å roe ned en oppkavet baby. En av grunnene kan være at babyen, som jo ikke har kontroll på ben og armer enda, kaver seg opp med bevegelsene, og kommer inn i en dårlig sirkel.

Dette er hva SwaddleMe® kan hjelpe med. En baby som svøpes vil nemlig forhindres i å bli oppkavet av sine egne bevegelser, samtidig som den tette, varme følelsen av å være omsluttet vil vekke minner om en trygg, varm livmor. Dette kan virke svært beroligende på et lite spedbarn som har vanskelig med å finne søvnen.

Du kan også være trygg på at babyen ikke blir for kald, siden dette er et teppe hun ikke kan sparke av seg, og svøping kan også hjelpe til med å gjøre ammingen lettere dersom babyen kaver mye ved diing.

SwaddleMe®, kan også brukes i bilsete, da den har en åpning bak slik at sikkerhetsselen kan dras rett gjennom. Bare legg den flatt i setet, spenn barnet fast, og svøp babyen slik du ellers ville gjort!

Les mere om SwaddleMe her…

Happy Cruiser Mei Tai

meitai Kjempetips til småbarnsforeldre

Happy Cruiser Mei Tai er en kontursydd meitai med brede, polstrede stropper, som kan brukes ved både rygg- og magebæring, og til å bære både babyer og toddlere.

Mei taiens frontpanel er ca 46 cm på det bredeste, og ca 33 cm på det smaleste, mens de nederste stroppene er ca 76 cm lange og 10 cm brede.

Mei taiens skulderstropper er ca 178 cm lange, og hele 15 cm brede, med lett polstring over skulderne. Dette gjør at du kan bære vekten behagelig over hele skulderen dersom du ønsker, eller du kan brette stroppene på langs dersom du heller ønsker å bære med smalere belastning.

Mei taiens frontpanel er sydd i brokadestoff, og stroppene er av twill.

Les mer om Happy Cruiser Mei Tai her…

KX Perlekrem for mor

perlekrem Kjempetips til småbarnsforeldre

KX Perlekrem fra Urte-Haven er akkurat det du trenger om du ønsker å skjemme bort huden din skikkelig.

Perlekremen er nemlig en økologisk hudkrem som er proppfull av vitaminer, mineraler, antioksidanter og essensielle fettsyrer som tilfører både fukt og elastisitet. Denne ansiktskremen dufter mildt av bergamot og ylang ylang, noe som gir deg en ekstra følelse av luksus.

Perlekremen er også tilsatt råsilke, knuste perler og palmarosa.

Les mer om KX Perlekrem for mor her…

Du har også muligheten til å bestille gavekort i mammabutikken. Midt i blinken hvis du kjenner noen som nettopp er blitt nybakte foreldre, eller også greit hvis du ønsker å gi partneren en fin gave.

Webside : Picxx

Bio : “Picxx” er redaktør på siden og har driftet en god del nettsider med varierende hell de siste årene. Personlig blogg kan finnes på norskeplugins.com. Har vært administrator, medarbeider og teknisk ansvarlig på forskjellige nettsider og driver i dag også nettverket picxxnetwork.com

Ingen kommentarer

(Påkrevd)
(Påkrevd, vil ikke bli publisert)
CommentLuv badge

Related posts:

  1. Hvorfor selger man sitt gull
  2. Fornye pass for å dra til England?
  3. Hvor mye penger trenger man til en sydenferie?
  4. Bedre økonomi – bytt til billigere bil
  5. Yashika leverer det digitale Holga
  6. Spa gavekort – Perfekt julegavetips til den du elsker
  7. Gratis Golfbok til facebookere
  8. Bli bedre til å tale til en forsamling
  9. Bryllup i utlandet – Dra til Mauritius
  10. Shoppingtips for kvinner

Norsk Nettmagasin forholder seg til "Det du vil lisensen". Utover dette jobber vi ikke i henhold til noen plakater, men setter ytringsfrihet høyt og all den tid artikler forholder seg til de gjeldende lover for Norsk Nettmagasin, står forfattere på denne siden fritt til å publisere det de ønsker.

Vi ser gjerne at du som leser også deltar aktivt her på norsk nettmagasin, enten ved å sende inn oppskrifter til oss, foreslå en video i vårt videokartotek eller sender inn et tips til vår tipskiste.