Nettgründer NorskePlugins
Gratis på Nett Videosiden Norsk Nettmagasin 49Studio - Humor & Ironi!
Fotballmoro BilTips

Hvor mye penger trenger man til en sydenferie?

Syden

Det er en del kostnader som må regnes med når man skal ut på sydenferie, og når du for første gang skal ut til det store Syden uten foreldre er det viktig å sette opp et budsjett på hvor mye penger du trenger. Det er veldig mange som går på den smellen ved å ta med for lite penger til Syden når de skal til Ayia Napa, Magaluf eller Hersonissos.

Her har vi satt opp et lite regnestykke til deg som lurer på hva du bør ha med av penger, og hva det brukes penger på i Syden.

Fly + hotell

Dette betales før reisen og trenger egentlig ikke settes inn i budsjettet i og med at de aller fleste bestiller fly og hotell en god stund før de drar. Men for å få flyreise til en billigst mulig penge, så blir man nødt til å søke litt rundt. Dog er det slik at de forskjellige reiseselskapene fører forskjellige hoteller, så du kan ikke velge helt fritt ut i fra pris.

Her er det store prisforskjeller, men du kan få en ukes ferie i høysesongen for rundt 4000 kr inkludert hotell om du er heldig.

Sjekk for eksempel på StarTour.no (billigst) når du skal bestille fly og hotell.

Mat og alkoholfri drikke

Mat og drikke kjøpes som regel ikke på den lokale matbutikken når du er på partyferie. Du kommer til å merke at det er mer aktuelt å gå på restaurant eller “take away”-kjeder når du skal ha mat, noe som koster faktisk en god del penger. Ta å beregn rundt 250-300

Salg Hvor mye penger trenger man til en sydenferie?

Prøv å spar mest mulig penger i Syden.

kroner dagen når det kommer til mat – så vet du sånn cirka hvor landet ligger.

På en uke i syden koster det faktisk da rundt 1750-2450 kroner på en uke når det kun kommer til mat og alkoholfri drikke.

Alkoholholdig drikke

Hva man drikker og hvor mye man drikker er svært individuelt. Mange går på ekstreme smeller på byen her hjemme i Norge, noe man faktisk kan ta seg råd til når man er i sydligere strøk – rett og slett fordi alkoholen er langt, langt billigere enn det den er i Norge. Men på Partyferie.com vil de faktisk anbefale å drikke sprit i stedet for øl da man får så ekstremt mye mer for pengene (mao et økonomisk tips) på barene og nattklubbene i syden.

Man kan bruke alt fra 150 kr til 500 kr på byen i Syden, så da kan du bruke alt fra 1050 til 3500 kr på en uke.

Uforutsette utgifter

Det bør alltid være en post i budsjettet som omhandler uforutsette utgifter. Går du på en ekte smell når du skal hjem ved å miste både turistbussen og deretter flyet hjem , så koster det deg rundt 2000 kr (minimum) å komme deg hjem med et annet fly. Ved å miste passet vil du også møte på noen utgifter – det samme gjelder tap av hotellnøkkel på fylla og liknende ting.

Sett av rundt 2000 kroner til slike ting også – så er du sikret.

Webside : pleb

Bio : Forfatteren har erfaring med drifting av nettsteder innenfor reise, og ser på seg selv som godt orientert på dette feltet. Den største nettsiden er nok en portal for ungdom som er glad i sydenturer - og går under navnet Partyferie.com .

Ingen kommentarer

(Påkrevd)
(Påkrevd, vil ikke bli publisert)
CommentLuv badge


Anbefalte artikler

  brettspill

  Nordmenn og spill

  Det norske folk har tradisjonelt nesten en uimotståelig trang til å spille spill. Enten dette dreier seg om brettspill, pc spill eller pengespill har man


  momsfri004

  Fornye pass for å dra til England?

  Her presenteres et dilemma som for mange er aktuelt nå som den aller mest populære ferietiden nærmer seg – nemlig fornyelse av pass. Spørsmål: Hei.


  Slik blir bilferien din bedre

  Slik blir bilferien din bedre

  Våren er i anmarsj og sommerferien nærmer seg og mange reiser på ferie med bil. Men ved å ta noen forholdsregler kan bilferien gjøres mye mer behagelig.


  buying_car

  Bedre økonomi – bytt til billigere bil

  Mange opplever i løpet av livet å komme i vanskelige økonomiske situasjoner. Det som er litt synd er at folk ikke greier å stramme inn


  QueenMary2

  Cruise ombord på Queen Mary 2

  For mange faste cruisepassasjerer er underholdningen ombord ofte viktigere enn turene og utfluktene man foretar i land. Alle har vi våre preferanser, og mens noen


  tale

  Bli bedre til å tale til en forsamling

  En eller annen gang i livet blir du nødt til å snakke foran en forsamling. Holde en tale, jobbintervju, foredrag, presentasjon, ja mulighetene er mange.


  bryllupsreiser

  Bryllup i utlandet – Dra til Mauritius

  Teksten er skrevet og tilrettelagt for norsk nettmagasin av paradisreiser. Paradisreiser har også sider som omhandler den flotte ferieøya Mauritius. Det finnes et stort utvalg


  bryllupsreise

  Slik får dere en flott bryllupsreise

  Du har planlagt bryllupsreisen ned til siste detalj og vet at dette kommer til å bli en uforglemmelig tur sammen med din kjære partner. Saken


  sommerjobb

  Dårlig med sommerjobb? Vær kreativ og tjen penger

  Sommerferien står på trappene og for den som fremdeles står uten sommerjobb begynner det å haste om man skal ha sjansen til å tjene seg


  penger-bil

  Spar penger! Tips om bilkjøp og bilvedlikehold

  Bilen er en av de tingene nordmenn bruker absolutt mest penger på i tillegg til bolig. I undersøkelser har man kommet frem til at mangeNorsk Nettmagasin forholder seg til "Det du vil lisensen". Utover dette jobber vi ikke i henhold til noen plakater, men setter ytringsfrihet høyt og all den tid artikler forholder seg til de gjeldende lover for Norsk Nettmagasin, står forfattere på denne siden fritt til å publisere det de ønsker.

Vi ser gjerne at du som leser også deltar aktivt her på norsk nettmagasin, enten ved å sende inn oppskrifter til oss, foreslå en video i vårt videokartotek eller sender inn et tips til vår tipskiste.