Kontaktlinser redder liv

Ikke vurder å begynn på BI.

Jeg tenkte å fortelle dere om min tante her i denne historien. Heldigvis er hun da enda min tante, i livet og fullt ut oppegående. kanskje har man kontaktlinser å takke for akkurat dette.
Min tante, som denne historien handler om var av den gamle skolen. Intet nytt skulle prøves ut og det gamle var alltid det beste. Hun brukte noen gamle hornbriller som så ut som en etterlvning fra tidlig 1500 tallet. De var rett og slett så store at det ikke var mulig å myse over dem engang, slik gamle rektorer hadde for vane å gjøre.

Vel, du har sikkert gjettet at hun var rektor, så noe aktivitet ble det også ute blant ungene i skolen. Hun var faktisk meget aktiv til rektor å være. Hun organiserte ofte forskjellige aktiviteter for barna, for eksempel fotballturneringer, idrettsstevner og andre ting som var positivt for fysisk fostring og trivselen i skolen. Når alt kommer til alt tror jeg faktisk hun er den eneste rektoren jeg har truffet som var populær blant barna på den skolen hun jobbet. Ofte er det jo ikke akkurat slik at rektoren tar del i så alt for mye synlig i det som foregår på skolen, men min gamle tante var en foregangsfigur og sikkert også en enkelte av barna så opp til. Poenget med historien handler likevel om linser og at det eneste valget min tante gjorde som gjorde at hun forsøkte noe nytt sannsynligvis berget synet hennes og kanskje også livet.

En vårdag for en del år siden hadde hun sammen med de andre lærerne igjen organisert en fotballturnering for ungene på skolen. Min tante var som vanlig i full aktivitet og også en av de ivrigste som eheiet på _alle_ lag fra sidelinjen. Det jeg ikke visste den gang, men fikk høre i ettertid, var at min tante hadde latt seg overtale til å kjøpe et sett med linser, men hadde de fremdeles liggende inne på sitt kontor. Etter halv dag var det tid for lunsj, så alle tok en pause og min tante bestemte seg for å teste ut dette «nymotens tøvet» hun mente linser var. Hun fikk dem på plass og etter lunsj møtte hun med linser ute. Rett etter at fløyta var blåst for den første kampen hendte derimot det som ikke skulle skjedd. En av unga blingsa litt på ballen og den kom med kraft og traff min tante mitt i ansiktet. Man skulle kanskje tro at dette ikke var så veldig farlig ettersom man snakket om 12-13 års gamle unger som sparket fotball, men dette var «løkkefotball» og det var jaggu kraft i de enda ikke fullt utviklede beina. Min tante ble sendt til sykehuset hvorpå legen kunne kunkludere med at alt var helt fint, men hadde hun ikke skiftet til linser kunne skadene blitt uhelbredelig av et slikt treff.

Så, det finnes en del fordeler ved å bruke linser istedet for briller. Bare spør min tante.

Webside : Picxx

Bio : “Picxx” er redaktør på siden og har driftet en god del nettsider med varierende hell de siste årene. Personlig blogg kan finnes på norskeplugins.com. Har vært administrator, medarbeider og teknisk ansvarlig på forskjellige nettsider og driver i dag også nettverket picxxnetwork.com

Ingen kommentarer

(Påkrevd)
(Påkrevd, vil ikke bli publisert)
CommentLuv badge

Related posts:

  1. Skal du slutte å røyke?
  2. Har fargelinser blitt mote igjen?
  3. Snart sommer – bli brun uten sol!
  4. Den uendelige historie
  5. Online Datingtips: Ikke ta det personlig!
  6. Gode tips for en perfekt date!
  7. Hvordan bli kvitt kviser
  8. Rens huden riktig
  9. Dårlig med sommerjobb? Vær kreativ og tjen penger
  10. 13 dagers arrangert Mc- Tur i Nord Thailand.

Norsk Nettmagasin forholder seg til "Det du vil lisensen". Utover dette jobber vi ikke i henhold til noen plakater, men setter ytringsfrihet høyt og all den tid artikler forholder seg til de gjeldende lover for Norsk Nettmagasin, står forfattere på denne siden fritt til å publisere det de ønsker.

Vi ser gjerne at du som leser også deltar aktivt her på norsk nettmagasin, enten ved å sende inn oppskrifter til oss, foreslå en video i vårt videokartotek eller sender inn et tips til vår tipskiste.