Egen hjemmeside Nettgründer NorskePlugins
Den nakne sannhet Gratis på Nett Videosiden Norsk Nettmagasin 49Studio - Humor & Ironi!
Barnematoppskrifter Suppeoppskrifter Fiskemoro Fotballmoro BilTips
Alt om Pattaya ThailandTur.no Nordmenn i Thailand
Lån uten sikkerhet Tips om forbrukslån
Deksler til Iphone

Har fargelinser blitt mote igjen?

david_caruso

Er fargelinser på moten igjen?

Det er ikke så mange årene siden fargelinser ble populært hos den norske befolkningen. Som alt annet sprakende og nymotens kostmetiske tilleggsprodukter var det amerikanerne som først introduserte kontaktlinser med farge. Etter hvert som tiden gikk ble det både mer populært – i tillegg til at prisen sank i takt med at forbruket gikk opp.

Sjekk: Billige kontaktlinser på nett.

Nå om dagen bruker også mange nordmenn slike linser, og det kan tyde på at fargelinser så absolutt er på moten igjen. Men kanskje i en litt annen form enn det den var tidlig på 2000-tallet. For da nordmenn, og andre i den vestlige verden, tidligere benyttet seg primært av «katteøyne», «tigerøyne» og andre varianter som skapte stort oppstyr, er det nå duket for fargelinser som rett og slett bare endrer eller fremhever din naturlige øyefarge.

Har du opprinnelig blå øyne, så vil du kanskje kjøpe brune linser for å dekke over at du har blå. Eller kanskje kjøpe noen lyseblå for å dekke over de mørke skjærene i øynene dine. Alt bunner ned til at folk ønsker forandring utseendemessig, og det er vel lite vits i å påpeke at folk flest blir mer og mer forfengelige ettersom tiden går.

Akkurat prisen på fargelinser er veldig forskjellig, men en oversikt over hvilke seriøse aktører som tilbyr denne type kosmetikk på internett finner du ved å klikke her (ekstern lenke til et nytt nettsted).

Webside : pleb

Bio : Forfatteren har erfaring med drifting av nettsteder innenfor reise, og ser på seg selv som godt orientert på dette feltet. Den største nettsiden er nok en portal for ungdom som er glad i sydenturer - og går under navnet Partyferie.com .

Ingen kommentarer

(Påkrevd)
(Påkrevd, vil ikke bli publisert)
CommentLuv badge

Related posts:

  1. Hvitevarer som julegave?
  2. Kontaktlinser redder liv
  3. Foto – en flott hobby
  4. Tynn i håret som ung mann? Les dette!
  5. Online Datingtips: Ikke ta det personlig!
  6. Spa gavekort – Perfekt julegavetips til den du elsker
  7. Overrask gubben i høst!
  8. Handle mote på internett
  9. Tips for vektreduksjon: Ikke hopp over frokosten!
  10. Skjønnhetstips ved hjelp av øl

Norsk Nettmagasin forholder seg til "Det du vil lisensen". Utover dette jobber vi ikke i henhold til noen plakater, men setter ytringsfrihet høyt og all den tid artikler forholder seg til de gjeldende lover for Norsk Nettmagasin, står forfattere på denne siden fritt til å publisere det de ønsker.

Vi ser gjerne at du som leser også deltar aktivt her på norsk nettmagasin, enten ved å sende inn oppskrifter til oss, foreslå en video i vårt videokartotek eller sender inn et tips til vår tipskiste.