Egen hjemmeside Nettgründer NorskePlugins
Den nakne sannhet Gratis på Nett Videosiden Norsk Nettmagasin 49Studio - Humor & Ironi!
Barnematoppskrifter Suppeoppskrifter Fiskemoro Fotballmoro BilTips
Alt om Pattaya ThailandTur.no Nordmenn i Thailand
Lån uten sikkerhet Tips om forbrukslån
Deksler til Iphone

Overrask gubben i høst!

produkt2

Sommerferien er ubønnhørlig over for en god stund siden og høstferien er over for de som har vært så heldige å fått noe slikt. Det er fremdeles en stund igjen til juleferien så dagene kan bli lange, mørke og stusselige frem til man kan henge opp julestjernen og sette opp neket på staur i hagen. Ikke gå og stur i denne tiden, men finn heller på noe som gleder både deg og partneren. Er du en mann er tipsene under perfekte for å glede partneren (vel, kanskje ikke alle da) og er du en dame er dette flotte gaver og en perfekt oppmuntring til din andre helvdel i høstmørket.

Tips nummer 1:
Grensaks MED utveksling!
produkt1 Overrask gubben i høst!
Dette kan ved første øyekast se ut som noe tull nå i høstmørket hvor snøen ventes rett rundt husveggen, om den ikke allerede har funnet vegen ned på bakken der hvor du holder til? Men likevel, en slik gave assosieres lett med sommeren og med litt sommerbilder, en koselig video, litt levende lys og et glass rødvin er stemningen faktisk perfekt .. er bare grensaken som mangler da!
Trykk her for å lese mer om produktet eller bestille

Tips nummer 2:
Abonnement på bladet Vi Menn!
produkt2 Overrask gubben i høst!
Bladet vi menn er jo ikke noe typisk manneblad, så dette passer like godt i gave til han som til henne, så her kan en slå begge fluene i en smekk. Problemet vil jo oppstå om det blir rift om bladet selvsagt og man ikke vil lese den samme artikkeln sammen. Da kan det være like greit å bestille to abonnement, så er man sikret der også!
Trykk her for å lese mer om produktet eller bestille

Tips nummer 3:
produkt3 Overrask gubben i høst!
Vet ikke helt hvem dette kommer til å forlyste mest, men en skal nok være god og macho skal man finne seg hjemme i et slikt kostyme. Madammen vil nok ganske sikkert komme til å like det uansett, så kjøp i gave eller kjøp til deg selv om du er mann. Et sikkerstikk som garantert kommer til å sette en spiss på ellers mørke og kalde høstdager.
Trykk her for å lese mer om produktet eller bestille

Tips nummer 4:
produkt4 Overrask gubben i høst!
En HTC Desire HD Android er uansett et sikkerstikk. Her kommer det til å bli rift om godsakene, så også her er det nok best å gå til anskaffelse av dobbelt opp, slik at sødmen i forholdet beholdes og klærne over fritt kan benyttes til mere kveldslige sysler.
Trykk her for å lese mer om produktet eller bestille

Webside : Picxx

Bio : “Picxx” er redaktør på siden og har driftet en god del nettsider med varierende hell de siste årene. Personlig blogg kan finnes på norskeplugins.com. Har vært administrator, medarbeider og teknisk ansvarlig på forskjellige nettsider og driver i dag også nettverket picxxnetwork.com

Ingen kommentarer

(Påkrevd)
(Påkrevd, vil ikke bli publisert)
CommentLuv badge

Related posts:

  1. Julecruise i 2011?
  2. Tynn i håret som ung mann? Les dette!
  3. Har fargelinser blitt mote igjen?
  4. Snart sommer – bli brun uten sol!
  5. Online Datingtips: Ikke ta det personlig!
  6. Yashika leverer det digitale Holga
  7. Handle mote på internett
  8. Tips for vektreduksjon: Ikke hopp over frokosten!
  9. Hvordan bli kvitt kviser
  10. Hvordan slutte å røyke

Norsk Nettmagasin forholder seg til "Det du vil lisensen". Utover dette jobber vi ikke i henhold til noen plakater, men setter ytringsfrihet høyt og all den tid artikler forholder seg til de gjeldende lover for Norsk Nettmagasin, står forfattere på denne siden fritt til å publisere det de ønsker.

Vi ser gjerne at du som leser også deltar aktivt her på norsk nettmagasin, enten ved å sende inn oppskrifter til oss, foreslå en video i vårt videokartotek eller sender inn et tips til vår tipskiste.