Link til oss

link til oss Link til oss

Link til Norsk Nettmagasin og vinn!

Synes du norsk nettmagasin er en grei webside, og har du samtidig lyst på en sjanse til å kunne vinne 2 millioner kroner?
Da har du sjansen akkurat her og akkurat nå.
Det eneste du trenger å gjøre, er å linke til en artikkel, en side, en kategori eller til forsiden her på norsk nettmagasin.
Når du har lagt ut linken, send oss en e-post til magasinkonk@gmail.com hvor du skriver nettadressen til hvor du har lagt ut linken og vi vil sende deg informasjon om hvordan du kan vinne 2 millioner kroner.

Husk å sjekk din e-post. Mottar du ikke noe svar innen 30 minutter kan du også sjekke din søppelboks, da noen e-post klineter kan være oppsatt med filtre som legger e-posten automatisk i søppelkurven.
Får du fremdeles ikke noe svar fra oss, ta kontakt med oss på vår kontaktside (kontakt "Picxx") og fortell oss om problemet, så vil vi svare deg så raskt som mulig.

Du står selvsagt fritt til selv å velge hvilken tekst du vil bruke på linken.


Norsk Nettmagasin forholder seg til "Det du vil lisensen". Utover dette jobber vi ikke i henhold til noen plakater, men setter ytringsfrihet høyt og all den tid artikler forholder seg til de gjeldende lover for Norsk Nettmagasin, står forfattere på denne siden fritt til å publisere det de ønsker.

Vi ser gjerne at du som leser også deltar aktivt her på norsk nettmagasin, enten ved å sende inn oppskrifter til oss, foreslå en video i vårt videokartotek eller sender inn et tips til vår tipskiste.