Anbefalt erotisk nettbutikk: Hetenetter

Det kan være billig å kjøpe kondomer på nett.

Dette innlegget kommer til å omhandle nettbutikken norskeapotek da jeg har fått som oppdrag å anmelde en håndfull norske nettbutikker for å sette spissen på hva som har gått galt eller hva som gjøres rett.

Tidligere har jeg både anmeldt Lensit.no og Smartguy.no, og nå er det altså tid for å gjøre en anmeldelse på en erotisk nettbutikk.

Nettbutikk: Hetenetter.no
Etablert: 2012
Nisje/marked: Sexy undertøy, sexleketøy og andre erotiske varer

Layout:

logofot Anbefalt erotisk nettbutikk: Hetenetter

Det første du kommer til i nettbutikken er et stort bilde som rullerer, en helt OK logo og en oversikt over hvilke typer sexleketøy de selger. Under navn som «rariteter» og «sexleketøy» kan man enkelt navigere seg frem til de forskjellige varene. En klassisk erotisk bakgrunn – i knæsj lilla.

Synes nettbutikken faktisk ser ganske bra ut.

Varer og vareutvalg:

Her er det mye å velge i!

Med over 300 produkter finner man frem til akkurat hva man ønsker seg. Du kan selv tenke deg hvor stort utvalg det er når man kan sitte og se på forskjellige dildoer, vibratorer eller fleshlights i mange minutter. Samtidig skal det sies at hvert enkelt produkt har fin produktbeskrivelse med mål på hvor stor varen er og nøyaktig hva den kan brukes til.

Et godt vareutvalg som er en erotisk nettbutikk verdig.

Leveringstid og frakt:

Leveringstiden på Hetenetter har jeg hørt fra kunder er mellom 3 og 5 dager, noe jeg synes er absolutt akseptabelt. I tillegg har jeg fått for øre (via en som arbeidet med siden) at de alltid sender ut artikler hver eneste dag, så du skal være sikker på at det ikke tar så veldig lang tid før du får sexleketøyene dine.

Det koster 49,- norske kroner å få det fraktet. Og det gjelder uansett hva du kjøper og uansett hvor mye du kjøper.

Webside : pleb

Bio : Forfatteren har erfaring med drifting av nettsteder innenfor reise, og ser på seg selv som godt orientert på dette feltet. Den største nettsiden er nok en portal for ungdom som er glad i sydenturer - og går under navnet Partyferie.com .

Ingen kommentarer

(Påkrevd)
(Påkrevd, vil ikke bli publisert)
CommentLuv badge

No related posts.


Norsk Nettmagasin forholder seg til "Det du vil lisensen". Utover dette jobber vi ikke i henhold til noen plakater, men setter ytringsfrihet høyt og all den tid artikler forholder seg til de gjeldende lover for Norsk Nettmagasin, står forfattere på denne siden fritt til å publisere det de ønsker.

Vi ser gjerne at du som leser også deltar aktivt her på norsk nettmagasin, enten ved å sende inn oppskrifter til oss, foreslå en video i vårt videokartotek eller sender inn et tips til vår tipskiste.