Nyttårssalg året rundt!

momsfri_thumb

Noen som har blitt oppgitt over prisene butikkene kjører i måneden(e) før jul? Da er du langt fra alene. Det er ikke uvanlig at butikkene i denne tiden skrur prisene opp med 50%-100% og i noen tilfeller enda mere. Da blir det enkelt å kjøre store «januarsalg» hvor de har 50%-75% avslag på alle prdukter. Det som blir gjort i januar er ikke annet enn å normalisere, eller stabilisere, prisene etter ekstreme prisøkninger i naovember og desember. Folk springer til for å kjøpe i januar, mens det i virkeligheten er akkurat like billig i mars, april, august og september også. Januarsalget man får servert er med andre ord en illusjon skapt for å kvitte seg med en toppbeholdning de kjøpte inn før jul. Legg merke til butikker som ikke kjører «januarsalg» og spør dem hvorfor de ikke gjør det. Svaret er ofte at de allerede har solgt ut toppbeholdningen de kjøpte inn før jul, så ikke la deg lure av dette.

En butikk som derimot kjører med meget lave priser året rundt er Momsfri netthandel. Prisene i butikken er så lave at man kan tro det er svindel, men det er det ikke. Prisene kan presses såpass mye fordi man bestiller direkte fra østen. Da blir spørsmålet fra de fleste; påløper det ikke en masse i toll, moms og slikt når man bestiller fra utlandet da? Bestiller man varer og får dem tilsendt i pakke til en verdi på under 1000 kroner og som gave er de både tollfrie og momsfrie. Det er akkurat dette Momsfri netthandel gjør. Bestiller du for over 100 kroner vil forsendelsen din ble delt opp i flere kolli, slik at du likevel slipper både toll og moms.

Noen eksempeler på varer og priser fra butikken Momsfri netthandel:
Tøff Kawasaki supporterjakke som passer like godt til gutt som til jente.
Jakken er tynnforet, så den passer godt til alle årstider.
Størrelse Large.
KUN: 189.-NOK
momsfri001 Nyttårssalg året rundt!

Meget elegant og tidløst GEO-Star Replica herreur.
Bakplate i stainless steel.
Leveres i flott hjerteformet gaveeske.
Batteri ikke inkl. i pris.
KUN: 169.-NOK
momsfri002 Nyttårssalg året rundt!

Meget flott gaveeske for ring.
Utformet som en gitar.
Rød farge.
KUN: 36.-NOK
momsfri003 Nyttårssalg året rundt!

Newcastle city hjemmedrakt fra 2008-2009 sesong.
Replica grade A.
KUN: 129.-NOK
momsfri004 Nyttårssalg året rundt!

Se flere tilbud på Momsfri Netthandel.
468x60 animated Nyttårssalg året rundt!

Webside : Picxx

Bio : “Picxx” er redaktør på siden og har driftet en god del nettsider med varierende hell de siste årene. Personlig blogg kan finnes på norskeplugins.com. Har vært administrator, medarbeider og teknisk ansvarlig på forskjellige nettsider og driver i dag også nettverket picxxnetwork.com

Ingen kommentarer

(Påkrevd)
(Påkrevd, vil ikke bli publisert)
CommentLuv badge

No related posts.


Norsk Nettmagasin forholder seg til "Det du vil lisensen". Utover dette jobber vi ikke i henhold til noen plakater, men setter ytringsfrihet høyt og all den tid artikler forholder seg til de gjeldende lover for Norsk Nettmagasin, står forfattere på denne siden fritt til å publisere det de ønsker.

Vi ser gjerne at du som leser også deltar aktivt her på norsk nettmagasin, enten ved å sende inn oppskrifter til oss, foreslå en video i vårt videokartotek eller sender inn et tips til vår tipskiste.