Kjærestetips – slik får du tilbake gnisten i forholdet

bryllupsreiser

Slik får du tilbake gnisten i forholdet med kjæresten din

Når man har vært sammen en god stund, så begynner kjæresteforholdet som regel å stivne litt. At man er litt lei av å se hverandre hver dag, lei av å ha den samme sexen med den samme personen og lei av å hele tiden være bundet til en person som man føler ikke tar nok hensyn er for veldig mange et stort problem.

Men går rett og slett lei av hverandre, og man trenger da noen tips for å komme seg på riktig kjøl igjen. Ønsker du en ny sprit i forholdet ditt, så vil disse tipsene være vel verdt.

Ferie og reise

For mange fungerer det å ta seg en ferie sammen. Man trenger ikke dra langt unna – men det er jo helt klart aller best dersom man drar til en utenlandsk by. Nå får man jo billige ferier i hytt og gevær, og om man ønsker å dra nå med en gang, så kan man bestille en reise hos restplass.no .

Selv vil jeg anbefale en liten tur til Syden på et sted som ikke er tilpasset såkalt ”partyferie” – men som har en litt roligere tilnærming.

Sprit opp sexlivet

Det kan være litt spennende å kjøpe inn noen nye sexleketøy for å sprite opp sexlivet sitt. Om det er noen nye kondomer, kjøp av nytt glidemiddel eller noe litt mer spennende, så vil jeg tro at det kommer til å hjelpe ganske mye.

vaskemaskin 150x150 Kjærestetips   slik får du tilbake gnisten i forholdet

Overrask kjæresten din med en gave.

Noen tips til hva du kan kjøpe;

- Dildo.
- Glidemiddel.
- Vibrator.
- Erotisk spill som dere kan spille sammen.

Sjekk ut Kondomeriet.no (link) om du trenger inspirasjon.

Ut over disse to tingene, så kan dere også få i gang aktivitetsnivået. Der dere kanskje nå om dagen sitter hjemme i sofaen og spiser god mat og ser på TV, så vil jeg anbefale at dere tar en tur ut og går på kino eller gjør noe annet som både kan være sosialt og hyggelig.

Det skal ikke så mye til for å få opp gnisten i forholdet, men det er absolutt sånn at begge to må ofre litt for at det skal gå bedre. Hva med å kanskje overraske kjæresten din med en gave neste gang dere treffes?


Webside : pleb

Bio : Forfatteren har erfaring med drifting av nettsteder innenfor reise, og ser på seg selv som godt orientert på dette feltet. Den største nettsiden er nok en portal for ungdom som er glad i sydenturer - og går under navnet Partyferie.com .

Ingen kommentarer

(Påkrevd)
(Påkrevd, vil ikke bli publisert)
CommentLuv badge

No related posts.


Norsk Nettmagasin forholder seg til "Det du vil lisensen". Utover dette jobber vi ikke i henhold til noen plakater, men setter ytringsfrihet høyt og all den tid artikler forholder seg til de gjeldende lover for Norsk Nettmagasin, står forfattere på denne siden fritt til å publisere det de ønsker.

Vi ser gjerne at du som leser også deltar aktivt her på norsk nettmagasin, enten ved å sende inn oppskrifter til oss, foreslå en video i vårt videokartotek eller sender inn et tips til vår tipskiste.