Hvem er tidenes mann med stor M?

though_guy

Det har opp gjennom tidene vært en del menn som har utmerket seg, fått kvinnehjerter til å banke og andre ting til å både bli bløte og skjelvende. Mannsidealet har jo også forandret seg noe gjennom tiden, men den barske typen med glimt i øyet har vel for alltid fått ømme hjerter til å banke, selv om både kjærestefiguren, mannsidealet og farfiguren har forandret seg drastisk.
Men hvem er så tidenes mann med stor M?
Ikke vet jeg, men kan jo komme med noen valg hvis du ikke kommer på noen i farten.

Clint Eastwood
eastwwod Hvem er tidenes mann med stor M?

Chuck Norris
chuck norris Hvem er tidenes mann med stor M?

Charles Bronson
charles bronson Hvem er tidenes mann med stor M?

Phil Harris (Deadliest Catch)
phil harris Hvem er tidenes mann med stor M?

David Carusoe (C.S.I Miami)
david caruso Hvem er tidenes mann med stor M?

Legg gjerne inn en kommentar hvor du forteller hvem du mener er tidenes mann med stor M.

Webside : Picxx

Bio : “Picxx” er redaktør på siden og har driftet en god del nettsider med varierende hell de siste årene. Personlig blogg kan finnes på norskeplugins.com. Har vært administrator, medarbeider og teknisk ansvarlig på forskjellige nettsider og driver i dag også nettverket picxxnetwork.com

1 kommentar

 • Lagt inn 12:48 - 08.01.2011
  Av: Travellingman

  Tidenes mann kan være et vidt begrep men ser att du har trukket frem noen gamle filmhelter her og der er nok min helt Clintern. Men kjekt å se att du har trukket frem gode gamle Charles Bronson, har sett utallige filmer med han og han var en sympatisk og fin tough guy :-)  
  Travellingman´s anbefalte artikkel ..Online poker

  (Påkrevd)
  (Påkrevd, vil ikke bli publisert)
  CommentLuv badge

  No related posts.


  Norsk Nettmagasin forholder seg til "Det du vil lisensen". Utover dette jobber vi ikke i henhold til noen plakater, men setter ytringsfrihet høyt og all den tid artikler forholder seg til de gjeldende lover for Norsk Nettmagasin, står forfattere på denne siden fritt til å publisere det de ønsker.

  Vi ser gjerne at du som leser også deltar aktivt her på norsk nettmagasin, enten ved å sende inn oppskrifter til oss, foreslå en video i vårt videokartotek eller sender inn et tips til vår tipskiste.