Derfor bør du kjøpe kontaktlinser i norske nettbutikker

Det kan være billig å kjøpe kondomer på nett.

Kjøp kontaktlinsene i norske nettbutikker

Jeg gjorde et ærlig forsøk på å kjøpe noen kontaktlinser på nettet fra utlandet. Flere sleipe nettsteder med klare avtaler fra utenlandske innkjøpere av kontaktlinser ga meg ”gode råd” om å kjøpe utenlands fra for å spare noen gode penger. I god tro på at jeg både kunne spare penger og at jeg mottok pakken innen ti dager, så bestilte jeg et sett med noen linser fra et ukjent merke.

”Greit nok”, tenkte jeg etter å ha bestilt. At frakt og moms gjorde at det faktisk kostet 28 kroner mer (!!!) enn ved sist bestilling fra en norsk nettbutikk tenkte jeg ikke særlig over der og da, men tenkte at dette kunne gi meg en ekstra livserfaring. Kontaktlinser må jeg da ha – uansett om de kommer fra Norge eller Storbritannia.

10 dager gikk og på sporingsnettstedet der jeg kunne sjekke hvor pakken min befant seg sto det ”In Oslo, but at hold” – det vil si at de enda ikke kunne garantere at den ble sendt dagen derpå. Jeg skal være ærlig og innrømme at jeg ble smått irritert og forundret da jeg hadde tre dager igjen med forsyninger av mine gamle kontaktlinser, og innså at jeg sto i fare for å måtte bruke briller både på jobb og på byen til helgen.

Etter tretten dager, altså siste dagen med mine gamle kontaktlinser, kom de endelig. Og i og med at disse kontaktlinsene var av såpass dårlig kvalitet at jeg ikke kunne bruke dem uten å få tørre øyne, så var jeg nødt til å innse at kjøpet var elendig utført.

Oppsummert betyr kjøp av kontaktlinser fra utlandet:

- Dyrere pris med tanke på frakt og moms.
- Lang leveringstid.
- Elendig kvalitet.

Jeg har egentlig bestemt meg for å kjøpe kontaktlinser fra Lensit.no fremover. Har hatt en del erfaring med dem fra tidligere av, og vil ikke akkurat si meg lite imponert over dem. Gode priser, fin kundeservice og en levering som i hvert fall slår 13 dager. Pleier som regel å få kontaktlinsene i posten etter to dager.

Webside : pleb

Bio : Forfatteren har erfaring med drifting av nettsteder innenfor reise, og ser på seg selv som godt orientert på dette feltet. Den største nettsiden er nok en portal for ungdom som er glad i sydenturer - og går under navnet Partyferie.com .

Ingen kommentarer

(Påkrevd)
(Påkrevd, vil ikke bli publisert)
CommentLuv badge

No related posts.


Norsk Nettmagasin forholder seg til "Det du vil lisensen". Utover dette jobber vi ikke i henhold til noen plakater, men setter ytringsfrihet høyt og all den tid artikler forholder seg til de gjeldende lover for Norsk Nettmagasin, står forfattere på denne siden fritt til å publisere det de ønsker.

Vi ser gjerne at du som leser også deltar aktivt her på norsk nettmagasin, enten ved å sende inn oppskrifter til oss, foreslå en video i vårt videokartotek eller sender inn et tips til vår tipskiste.