Har du sikret huset før du drar på påskeferie?

paaskeferie

Påska nærmer seg med stormskritt. Folk er klare til å dra på påskefjellet. Blodappelsin kjøpes inn, ski pakkes ned og hytta som ikke er brukt på nesten ett år gjøres klar for ferien. Påsken er nok nordmenns aller største høyfjellshøytid, hvis man kan kalle det det. Men, en annen ting som mange ikke tenker på er at påska også er den tiden på året hvor det begås flest innbrudd i privathus i norge. Det er absolutt ikke morsomt å komme tilbake fra påskeferie bare for å finne ut at stort sett alt av kostelig innbo mangler og da særlig ikke når man på forhånd vet at det koster faktisk ikke all verden for å sikre seg mot slikt. Det finnes flere tilbydere av boligalarmer i norge, deriblandt securitas direct, som kan tilby deg meget god sikring for en meget lav pris. Du blir jo ikke bare sikret i påskeferien, men kan også føle deg sikker hvis familien drar bort en helg og hvis man skal bort på sommerferie. Innbrudd i privathus er et voksende problem i norge, som alle bør ta på alvor. Grensene i norge har blitt åpne ut mot europa, noe som ikke lenger gjør oss sikre i vårt eget hjem lenger. Du bør ta dine forhåndsregler. Sikre hus og hjem, ikke bare for din egen skyld, men også for de andre som bor under samme tak.Husk også å ta egne forhåndsregler, selv om dere har innstallert boligalarm. Løse ting som ligger ute bør minst låses inn i garasje. Har du ikke garasje, så ta deg bryet med å enten sette det inn i kjeller, eller også inn i selve huset. Det trenger ikke være ting du tenker over der og da, men mye som kan være kjekt å ha i ettertid likevel. Bestiller du boligalarm bør du også forsikre deg om at alarmen er godkjent av forsikringsselskap. Det gjør ikke bare huset ditt sikrere, men hos mange forsikringsselskap får du også bonus når du har installert boligalarm. Man kan vel i bunn og grunn nesten si at alarmen betaler seg selv.
Ønsker du mer info om boligalarm? Ta en titt, og kontakt Securitas Direct allerede i dag!
—Securitas Direct—

Webside : Picxx

Bio : “Picxx” er redaktør på siden og har driftet en god del nettsider med varierende hell de siste årene. Personlig blogg kan finnes på norskeplugins.com. Har vært administrator, medarbeider og teknisk ansvarlig på forskjellige nettsider og driver i dag også nettverket picxxnetwork.com

Ingen kommentarer

(Påkrevd)
(Påkrevd, vil ikke bli publisert)
CommentLuv badge

Related posts:

  1. Hvitevarer som julegave?
  2. Nordmenn og spill
  3. Fornye pass for å dra til England?
  4. Luksusfellen på TV3
  5. Har fargelinser blitt mote igjen?
  6. Bedre økonomi – bytt til billigere bil
  7. Drømmestart for Norge i EM kvalifiseringen!
  8. Shoppingtips for kvinner
  9. Dårlig med sommerjobb? Vær kreativ og tjen penger
  10. Spar penger! Tips om bilkjøp og bilvedlikehold

Norsk Nettmagasin forholder seg til "Det du vil lisensen". Utover dette jobber vi ikke i henhold til noen plakater, men setter ytringsfrihet høyt og all den tid artikler forholder seg til de gjeldende lover for Norsk Nettmagasin, står forfattere på denne siden fritt til å publisere det de ønsker.

Vi ser gjerne at du som leser også deltar aktivt her på norsk nettmagasin, enten ved å sende inn oppskrifter til oss, foreslå en video i vårt videokartotek eller sender inn et tips til vår tipskiste.