Dette hjelper for å motvirke hårtap

pimple

Ønsker du å motvirke hårtap?

Hvis svaret er ja, så er du i hvert fall ikke alene blant den mannlige befolkningen som lider av arvelig håravfall eller hårtap. Veldig mange begynner å se konjukturene av høye viker og påbegynnende måne i starten av 20-årene, noe som kan være både frustrerende og ikke minst hemmende på utseende ditt.

Mange kler en skallet frisyre, men de aller færreste ønsker å miste håret sitt i ung alder.

Derfor bør du følge disse rådene for å motvirke hårtap.

1. Bruk riktig shampo.

Det viser seg at tørt og flassete hår fremprovoserer hårtap i svært stor skala, noe som betyr at dette er noe du kan gjøre noe med. Riktig shampo har veldig mye å si – og det aller beste med det er at du ikke trenger å ruinere deg for å få en god shampo som motvirker flass og som stimulerer hårveksten.

Les også: Shampo mot hårtap.

Du kan lese om en shampo vi tidligere har skrevet om og som veldig mange mennesker har god erfaring med: Sjekk ut denne her.

2. Ikke gå for mye med caps eller lue.

Det har ingen direkte innvirkning på håravfall, men det viser seg at om du går med hodeplagg i større grad, så vil håret få mindre oksygen, noe som kan gi dårlig resultat når det kommer til stimulering av hårsekkene.

3. Hårtransplantasjon og plastisk kirurgi.

Den siste utveien er selvfølgelig å ta en hårtransplantasjon, men jeg vil ikke anbefale det før du har prøvd riktig shampo – for det virker for veldig mange menn i samme situasjon som deg.

Webside : pleb

Bio : Forfatteren har erfaring med drifting av nettsteder innenfor reise, og ser på seg selv som godt orientert på dette feltet. Den største nettsiden er nok en portal for ungdom som er glad i sydenturer - og går under navnet Partyferie.com .

Ingen kommentarer

(Påkrevd)
(Påkrevd, vil ikke bli publisert)
CommentLuv badge

No related posts.


Norsk Nettmagasin forholder seg til "Det du vil lisensen". Utover dette jobber vi ikke i henhold til noen plakater, men setter ytringsfrihet høyt og all den tid artikler forholder seg til de gjeldende lover for Norsk Nettmagasin, står forfattere på denne siden fritt til å publisere det de ønsker.

Vi ser gjerne at du som leser også deltar aktivt her på norsk nettmagasin, enten ved å sende inn oppskrifter til oss, foreslå en video i vårt videokartotek eller sender inn et tips til vår tipskiste.