Shampo som minker hårtap

eastwood

Shampo som stimulerer hårveksten

Det finnes haugevis av produkter ute på markedet i dag som hevder at de kan helbrede både hårtap og at man tynnes ut i håret når man begynner å bli litt eldre. Men det er jo heller ingen hemmelighet at mange av disse produktene er funnet opp av svindlere uten medisinsk utdanning for å tjene penger på desperate folk som ønsker å beholde håret sitt så lenge som mulig.

Derfor tok jeg på meg oppgaven for å sjekke ut diverse shampoer som kunne hjelpe mot hårtap, og fant vel kun èn som jeg med hånden på hjertet vil si fungerer 100 %.

I det jeg begynte å miste håret tenkte jeg at dette er noe jeg må få stoppet umiddelbart. Tok en tur til legen min som konstanterte at jeg hadde mye flass, noe som gjorde at hårtapet var mer betydelig enn det som strengt tatt var «nødvendig». Et arvelig hårtap er jo grunnen i rundt 90% av tilfellene til at menn begynner å miste håret, men det er absolutt mulig å gjøre noe med det.

Man kan ikke stoppe prosessen annet enn med en hårtransplantasjon, men man kan kjøpe en shampo som minker hårtap. Og det var nettopp det jeg gjorde.

Denne shampoen hadde jeg stort hell med. Etter å ha prøvd tre stykker tidligere, så merket jeg ingenting. Like mye hår som endte opp i sluken når jeg dusjet – og ingen tegn til forbedring eller økt hårvekst. Det som er nøkkelordet når man skal kjøpe en god shampo for å få håret tilbake er nettopp «stimulert hårvekst», og det kan jeg så absolutt mene at denne shampoen gjør.

Det skal sies at håret ikke ordentlig får stimulert seg før etter en to-tre måneders tid, så jeg vil egentlig anbefale deg å kjøpe to stykker av shampoen for så å bruke dem jevnlig i en to måneders tid og se om det blir noe bedre. Vil nesten garantere deg at du kommer til å miste mindre hår enn hva du gjør med shampoer til 25 kroner i butikken.

Webside : pleb

Bio : Forfatteren har erfaring med drifting av nettsteder innenfor reise, og ser på seg selv som godt orientert på dette feltet. Den største nettsiden er nok en portal for ungdom som er glad i sydenturer - og går under navnet Partyferie.com .

1 kommentar

(Påkrevd)
(Påkrevd, vil ikke bli publisert)
CommentLuv badge

No related posts.


Norsk Nettmagasin forholder seg til "Det du vil lisensen". Utover dette jobber vi ikke i henhold til noen plakater, men setter ytringsfrihet høyt og all den tid artikler forholder seg til de gjeldende lover for Norsk Nettmagasin, står forfattere på denne siden fritt til å publisere det de ønsker.

Vi ser gjerne at du som leser også deltar aktivt her på norsk nettmagasin, enten ved å sende inn oppskrifter til oss, foreslå en video i vårt videokartotek eller sender inn et tips til vår tipskiste.