Nordmenn elendig på kondombruk

Nordmenn dårlig på bruk av kondom

Kondomgiganten RFSU har gått i brensjen for å arrangere noe de kaller «Sex Hour 2012″ for å belyse problematikken rundt den

billig online 300x220 Nordmenn elendig på kondombruk

Det kan være billig å kjøpe kondomer på nett.

slappe holdningen nordmenn har til bruk av kondom. Argumentene for å bruke kondom er mange, men de fleste går selvfølgelig på at man skal unngå spredning av diverse kjønnssykdommer samt at man skal unngå uønsket graviditet.

Noe av det som er verst tenkelig utfall er selvfølgelig smitte av det dødelige HIV-viruset. Og spesielt i de homofile mannlige kretsene i Norge og ellers i verden har en slik spredning blitt enorm i løpet av de seneste årene. Helsemessige tiltak kan ikke settes i gang for å motvirke en slik økning i smitte ut over det at folk blir nødt til å bruke kondom mer flittig.

Statistikk ut i fra en fersk undersøkelse viser at hele 62 % av den voksne befolkning i Norge ikke hadde benyttet seg av kondom under sitt siste samleie, noe som gir en pekepinn på at det er nødt til å bli drevet en markedsføringskampanje uten like for å få ned disse dystre tallene. Nå er heldigvis Norge et land der HIV/AIDS-problematikken ikke er i nærheten av hva den er i litt mindre utviklede land, men allikevel er det mange som går rundt med sykdommer som herpes og klamydia.

Men hvordan kan man få tak i kondomer?

- Mange helsestasjoner gir bort kondomer til unge mennesker
- En del utesteder for homofile mennesker har både salg og «give aways» når det kommer til kondomer
- En del nettbutikker som selger sexleketøy kan gi deg hva du ønsker (sjekk link)

Webside : pleb

Bio : Forfatteren har erfaring med drifting av nettsteder innenfor reise, og ser på seg selv som godt orientert på dette feltet. Den største nettsiden er nok en portal for ungdom som er glad i sydenturer - og går under navnet Partyferie.com .

Ingen kommentarer

(Påkrevd)
(Påkrevd, vil ikke bli publisert)
CommentLuv badge

No related posts.


Norsk Nettmagasin forholder seg til "Det du vil lisensen". Utover dette jobber vi ikke i henhold til noen plakater, men setter ytringsfrihet høyt og all den tid artikler forholder seg til de gjeldende lover for Norsk Nettmagasin, står forfattere på denne siden fritt til å publisere det de ønsker.

Vi ser gjerne at du som leser også deltar aktivt her på norsk nettmagasin, enten ved å sende inn oppskrifter til oss, foreslå en video i vårt videokartotek eller sender inn et tips til vår tipskiste.