Nordmenn og spill

brettspill

Det norske folk har tradisjonelt nesten en uimotståelig trang til å spille spill. Enten dette dreier seg om brettspill, pc spill eller pengespill har man nesten en iboende trang til å ville vinne i ett eller annet spillet. Fra gammelt av var selskapsleker meget populært. Også dette gjerne det man kan kalle for spill, hvor en vinner, eller flere, ble kåret.
Det har også vært utvikling i spillenes verden. i dag er det nok mest TV-spill, dataspill og gambling som gjelder. Industrien rundt pengespill på nett har vokst seg frem og vokser stadig. Mange land forsøker å hindre denne utviklingen, men meget få greier å faktisk demme opp mot folks ønsker hvis de vil spille med penger online.

man kan finne omtrent alt fra skrapelodder til hele casinoer man kan spille på online. I norge har man også hatt en del vinnere som har vunnet frelfoldige millioner, så alle er ikke tapere. Likevel er det jo hard cash man spiller med, så man må vite hva man gjør. Hos spill som betsafe og Jackpot 6000 kan man vinne betraktelige summer, men en bør skjønne at langt fra alle er vinnere. Likevel kan man nok ikke karakterisere disse onlinespillene som værre enn det man for eksempel får hos norsk tipping på hamar. Vil folk spille for penger får de til dette, enten det dreier seg om statlig arrangerte spill eller privat arrangerte.

Man har jo også hatt både lovlige og ulovlige pokerturneringer i norge. Stataen er hard på at pengespill i norge skal være forbeholdt staten, men tror ikke helt de skjønner at de faktisk kan tjene både penger og omdømme ved å legalisere pokerturneringer. For noen kan det nok føre til avhengighet også dette med pengespill, men dette er nok en meget liten andel og disse de ggjelder vil nok uansett finne seg plasser de kan spille om penger.

Webside : Picxx

Bio : “Picxx” er redaktør på siden og har driftet en god del nettsider med varierende hell de siste årene. Personlig blogg kan finnes på norskeplugins.com. Har vært administrator, medarbeider og teknisk ansvarlig på forskjellige nettsider og driver i dag også nettverket picxxnetwork.com

Ingen kommentarer

(Påkrevd)
(Påkrevd, vil ikke bli publisert)
CommentLuv badge

No related posts.


Norsk Nettmagasin forholder seg til "Det du vil lisensen". Utover dette jobber vi ikke i henhold til noen plakater, men setter ytringsfrihet høyt og all den tid artikler forholder seg til de gjeldende lover for Norsk Nettmagasin, står forfattere på denne siden fritt til å publisere det de ønsker.

Vi ser gjerne at du som leser også deltar aktivt her på norsk nettmagasin, enten ved å sende inn oppskrifter til oss, foreslå en video i vårt videokartotek eller sender inn et tips til vår tipskiste.