Er det lov å kjøpe gull via internett?

best_gullpris

I den siste tiden er det kommet en god del firma som handler gull av deg via internett. De fleste har et ganske enkelt system hvor du varsler fra at du ønsker å selge gull for deretter få sendt en svarkonvolutt hjem til deg. Du sender deretter gullet til firmaet og får dette taksert. De fleste (alle?) gir deg fremdeles lov til å angre ditt salg. Etter at gullet er taksert får du da avgjøre om du vil selge det, eller om du likevel ønsker å beholde det. Det er blitt en del diskusjoner omkring handel av gull på internett. Dette fordi en del mener det kan bli enklere for tyver eller helere å kvitte seg med stjålet gull på denne måten. Det er i dag brukthandelloven som regulerer kjøp og salg av brukt gull. Denne loven er i sin tid laget for at man fysisk skulle ha kontakt med kjøperen før man solgte sitt gull. Det er allerede sett på om det skal gjøres noe med denne loven, men så langt har politiet fått godt innsyn hos de fleste firma som kjøper gull, slik at de enkelt kan avgjøre om det er noe mistenkelig som foreligger.

Denne artiklen er skrevet av best gullpris

Tilbake til tittelen på artikkelen. Er det lov å kjøpe gull via internett? Ja, det er absolutt like lovlig å kjøpe (og også selge) gull over internett som det er å kjøpe eller selge andre gjenstander over internett. Det har allerede i mange år foregått salg og kjøp av gull på rubrikkmarkeder og auksjoner i norge, på sider som f.eks. finn og qxl. Det som er nytt er i bunn og grunn at disse firmaene som tidligere har kjøpt via slike markedsplasser nå har laget seg en egen nettside og samtidig har gjort seg selv mer synlig. Man kan spørre seg om det er trygt å selge gull til slike firma. Til det spørsmålet kan man nok bare svare at det er sikrere å selge gull til slike firma kontra å selge det til en privatperson i en rubrikkannonse. At det er sikrere betyr ikke at du får best gullpris. Hos disse firmanene vil gullprisen bli lagt til grunn når de kjøper. Affeksjonsverdi og design på gullet vil du ikke få noe for. Likevel er det en sikker og helt lovlig måte. Du trenger ikke frykte for at du gjør noe galt selv om du selger ditt gull til ett av de firmaene som i dag tilbyr å kjøpe gull via internett.

Webside : AnonymGjest

Bio : -AnonymGjest- er artikler som blir foreslått via tipskista vår og blir derfor publisert under navnet "AnonymGjest". Ta gjerne en titt på siden det er linket til nederst i artiklen for å få ett overblikk over siden hvor artiklen er hentet fra.

1 kommentar

(Påkrevd)
(Påkrevd, vil ikke bli publisert)
CommentLuv badge

Related posts:

  1. Hvorfor selger man sitt gull
  2. Slik blir bilferien din bedre
  3. Internett og Casinosider
  4. Online Datingtips: Ikke ta det personlig!
  5. Studere i utlandet i 2011?
  6. Yashika leverer det digitale Holga
  7. Handle mote på internett
  8. Rundkjøring: Behersker du det?
  9. Forhold : Internett dating
  10. Dårlig med sommerjobb? Vær kreativ og tjen penger

Norsk Nettmagasin forholder seg til "Det du vil lisensen". Utover dette jobber vi ikke i henhold til noen plakater, men setter ytringsfrihet høyt og all den tid artikler forholder seg til de gjeldende lover for Norsk Nettmagasin, står forfattere på denne siden fritt til å publisere det de ønsker.

Vi ser gjerne at du som leser også deltar aktivt her på norsk nettmagasin, enten ved å sende inn oppskrifter til oss, foreslå en video i vårt videokartotek eller sender inn et tips til vår tipskiste.