Kontaktlinser – her kjøper du dem billigst på internett

Prøv å spar mest mulig penger på hotellopphold.

Kontaktlinser billigst på internett

Veldig mange sliter med å få kontaktlinser til den billigst mulige penge – og jeg har det inntrykket av at folk flest ikke tar i bruk internett når de skal kjøpe linsene, noe som gjør at de må betale opp mot dobbelt så mye av det de egentlig trenger å betale. Kontaktlinser på internett har utviklet seg til å bli en helt enorm bransje med utrolig mange aktører som prøver å få kloen i pengene dine.

Selv har jeg testet en del gode nettbutikker innenfor kontaktlinsebransjen, og kan vel med hånden på hjertet si at jeg står igjen med to stykker som jeg regelmessig handler fra.

Jeg vet ikke hvilke kriterier du selv setter som de aller viktigste når du skal kjøpe kontaktlinser, men jeg var i hvert fall klar på at følgende punkter skulle bli innfritt sånn nogenlunde greit hvis jeg i det hele tatt skulle være interessert i å gi nettbutikken en ny sjanse:

1. Pris.
2. Hurtig frakt.
3. God kommunikasjon og kundeservice ved eventuelle mangler eller feil.

I alt tok jeg vel for meg fem forskjellige nettbutikker som jeg kjøpte linser fra, men endte altså opp med å kun benytte meg av to av dem på fast basis. Og de er som følger:

Min erfaring med Lensit

Lensit er vel den første nettbutikken jeg prøvde å bestille kontaktlinser fra, og jeg kan bare si det som det er – alt gikk smertefritt og veldig enkelt. Hadde en følelse av at det kom til å være billig da jeg så teksten «Norges billigste linser og briller på nett», men ante ikke nøyaktig hvor mye jeg kom til å spare i forhold til min faste optiker. Men det var virkelig et betydelig beløp.

Bestilte linsene på fredag kveld, og mottok dem på døren min tirsdag morgen. Prismessig var det svært kurrant hos Lensit, frakten var gratis og jeg trengte ikke ta kontakt med selskapet på grunn av mangler eller dårlig ytelsesevne.

Om det kan være passende med å gi terningkast, så mener jeg faktisk at denne nettsiden snuser på 6-eren.

Link: Lensit.no .

Min erfaring med LensOn

En som stiller i ganske lik kategori er LensOn –  som jeg faktisk vil si har en litt bedre nettside enn Lensit, noe som kan sette et lite preg på handelsfølelsen. Visjonen til Lenson er som følger: «Det skal være billig, trygt og sikkert å handle kontaktlinser på internett» – en følelse jeg vil si blir overholdt ved en transaksjon hos dette selskapet.

Salg Kontaktlinser  her kjøper du dem billigst på internett

Prøv å spar mest mulig penger på kontaktlinser.

Bestilte kontaktlinsene på en lørdag, og leveringstiden i effektive arbeidsdager var nøyaktig lik som med Lensit – der jeg fikk de på tirsdagen levert på døren. Absolutt fornøyd med erfaringen rundt LensOn, men skal jeg være helt ærlig, så tror jeg at jeg betalte 20 kroner mer for linsene hos disse enn det jeg betaler hos Lensit.

Link: Lenson.no

Kan også være verdt å nevnte Lensstore

Det som kanskje ikke når helt opp til de to andre, men som allikevel er en nettbutikk som i aller høyeste grad klarer å levere godt er Lensstore. Butikken, som er svenskeid, har over en lengre periode mettet det norske markedet med kontaktlinser, og nyter godt av et flott utseende på nettsiden sin.

Hvorfor rangerer jeg ikke Lensstore helt oppe med de to andre?

Mye av grunnen, eller utelukkende grunnen, er at de slet med å sende ut en pakke som jeg hadde betalt for en gang. Vet ikke om det alltid går automatikk i utsendelsene – og det var sikkert et engangstilfelle – men det er ganske viktig at jeg får kontaktlinsene mine når jeg har betalt for dem sporenstreks. Var nødt til å purre på det, og mottok pakken svært hurtig etter at de hadde innsett feilen, men «skaden» var vel kanskje allerede gjort.

Om du har dårlig erfaring med enten Lensit eller Lenson, så kan jeg i hvert fall anbefale å prøve Lensstore.

Link: Lensstore.no

Webside : pleb

Bio : Forfatteren har erfaring med drifting av nettsteder innenfor reise, og ser på seg selv som godt orientert på dette feltet. Den største nettsiden er nok en portal for ungdom som er glad i sydenturer - og går under navnet Partyferie.com .

5 kommentarer

 • Lagt inn 06:29 - 14.06.2012
  Av: David Guldager

  Jeg har bruk coptikk.no og har været mye fornøyd. Hos coptikk.no får man en optikere tilknyttet i sin nær området å.

  • Lagt inn 07:53 - 14.06.2012
   Av: pleb

   Jo, men det er jo nettopp det som er problemet – man bør holde seg unna optikere såfremt man ønsker å ha en så tykk lommebok som overhodet mulig. Nå vet jeg ikke hvilke interesser du har i coptikk.no, men kan på ingen måte se at den skal utkonkurrere de nettstedene jeg skev om i artikkelen. ;)

   Ellers godt med nye tips!

   • Lagt inn 19:47 - 15.06.2012
    Av: Bajas

    Har prøvd lensit nå, og må si meg imponert. Synes den fungerte veldig bra. Nå skal det sies at jeg kjøper store kvantum hver eneste gang jeg kjøper linsene mine da, så kan godt være at de andre er bedre til enkeltkjøp,det skal jeg ikke si noe om ;) mvh bajas

    • Lagt inn 23:22 - 15.06.2012
     Av: pleb

     ja, jeg er enig. Kommer straks en ny artikkel der jeg anbefaler lensit – de har en ganske bra nettbutikk som jeg ofte bruker.,. aaah,, gleder meg bare til jeg skal ta en øyeoperasjon! :)

     Så slipper jeg å bruke en hel masse penger på kontaktlinser

     • Lagt inn 14:17 - 23.06.2012
      Av: Krakunge

      Kan jeg bare skyte inn at jeg har brukt lensstore helt siden åpningen av nettbutikken og kan si meg fornøyd med alt, bortsett fra servicen da det helt åpenbart lider under det faktum at de er svensker. ikke alltid de skjønner problemet mitt når jeg tar kontakt med dem.lensit har jeg ikke prøvd å kjøpe kontaktlinser på, men skal gi det et forsøk dersom du sier at det er en god nettbutikk

      (Påkrevd)
      (Påkrevd, vil ikke bli publisert)
      CommentLuv badge

      No related posts.


      Norsk Nettmagasin forholder seg til "Det du vil lisensen". Utover dette jobber vi ikke i henhold til noen plakater, men setter ytringsfrihet høyt og all den tid artikler forholder seg til de gjeldende lover for Norsk Nettmagasin, står forfattere på denne siden fritt til å publisere det de ønsker.

      Vi ser gjerne at du som leser også deltar aktivt her på norsk nettmagasin, enten ved å sende inn oppskrifter til oss, foreslå en video i vårt videokartotek eller sender inn et tips til vår tipskiste.