Se hverdagen bedre med endagslinser

Ta gjerne med kontaktlinser på ferie.

Det er lett å bytte fra briller til kontaktlinser

Har du allerede tatt i bruk briller en god stund, så vil du kanskje vite allerede at det finnes et alternativ. Endagslinser er

bali 300x236 Se hverdagen bedre med endagslinser

Ta gjerne med kontaktlinser på ferie.

kontaktlinser som man bytter ut hver eneste dag – i motsetning til de linsene som kalles månedslinser. Disse vil man kun måtte bytte ut hver eneste måned, men kostnaden er sånn cirka den samme.

Les: Erfaring med Lensstore

Selv har jeg brukt månedslinser en god stund, men byttet av én enkel grunn:

Om din månedslinse skulle finne på å ”poppe ut” av øyet en dag og treffe noe som gjør at den ødelegges, så er det ingen vei tilbake. Da vil du måtte bruke briller helt til neste forsyning med kontaktlinser dukker opp i postkassen. Derfor er det viktig å bruke kontaktlinser fra dag til dag og skifte dem ut jevnlig slik at det ikke oppstår slitasjer som kan skade øynene dine.

Det er mange grunner til å gå fra briller til endagslinser:

- Det er mer behagelig å ha på.
- I lengden kan man spare godt med penger på det da nye briller vil være svært dyre å erstatte.

Man kan også ta en øyeoperasjon dersom man ønsker dette i stedet for å gå med kontaktlinser. Det kan være en investering for livet da det gir deg god avkastning senere dersom du har lyst til å tjene penger på det. I tillegg blir du nødt til å gå uten briller, noe som kan være både gunstig og bra for ditt eget utseende.

Webside : pleb

Bio : Forfatteren har erfaring med drifting av nettsteder innenfor reise, og ser på seg selv som godt orientert på dette feltet. Den største nettsiden er nok en portal for ungdom som er glad i sydenturer - og går under navnet Partyferie.com .

Ingen kommentarer

(Påkrevd)
(Påkrevd, vil ikke bli publisert)
CommentLuv badge

Related posts:

  1. Slik kan du bli kvitt kviser
  2. Kontaktlinser redder liv
  3. Har fargelinser blitt mote igjen?
  4. Slik blir bilferien din bedre
  5. Bedre økonomi – bytt til billigere bil
  6. Sushi med laks og reker
  7. Grønnsaksspyd med mais, sjampinjong, paprika og tomat
  8. Hvordan bli kvitt kviser
  9. Bifftomater med tunfisksalat
  10. Dårlig med sommerjobb? Vær kreativ og tjen penger

Norsk Nettmagasin forholder seg til "Det du vil lisensen". Utover dette jobber vi ikke i henhold til noen plakater, men setter ytringsfrihet høyt og all den tid artikler forholder seg til de gjeldende lover for Norsk Nettmagasin, står forfattere på denne siden fritt til å publisere det de ønsker.

Vi ser gjerne at du som leser også deltar aktivt her på norsk nettmagasin, enten ved å sende inn oppskrifter til oss, foreslå en video i vårt videokartotek eller sender inn et tips til vår tipskiste.