Norsk Nettmagasin passerer 300 på facebook

Følg nettbutikkene på Facebook. Foto: Facebook

Det er ikke noe kjempetall når man sammenligner med enkelte andre som har 5 og 6 siffrede likere på facebook (enkelte har vel muligens også 7 siffrede?). Men, likerantallet på facebook har for norsk nettmagasins del steget litt om senn, så det er gledelig å se at vi har passert 300 fans på facebook. Hipp hurra! Tenkte i denne forbindelse bare å ta en kjapp gjennomgang om hva man kan gjøre her på norsk nettmagasin. For de som liker å styre på kjøkkenet finnes det en egen avdeling for mat og oppskrifter. Her kan du også sende inn dine egne oppskrifter som norsk nettmagasin deretter vil publisere.

En annen avdeling er for de som liker å titte på film. I videoteket kan vi tilby mange norske slægere og synes du det er noe vi mangler kan du sende inn tips til oss om hva du synes bør være med. Filmen, eller snutten, må finnes på youtube, da hele videoteket er basert på youtubefilmer.
Har du selv skrevet en flott post eller artikkel og synes vi i norsk nettmagasin bør re-publisere denne kan du benytte deg av tipskista.
Her er det bare å fylle inn url til din post, så skal vi ta en titt på posten og om mulig publisere den på norsk nettmagasin.
Du vil selvsagt få link tilbake til din egen side når vi publisierer din artikkel.

Så, nok en gang kan vi gratulere oss selv litt stille og se frem mot at man skal passere 400 fans på facebook.
Norsk nettamgasin vil ‘still going strong’, selv om det kanskje ikke kommer ut nye artikler så veldig ofte.

Webside : Picxx

Bio : “Picxx” er redaktør på siden og har driftet en god del nettsider med varierende hell de siste årene. Personlig blogg kan finnes på norskeplugins.com. Har vært administrator, medarbeider og teknisk ansvarlig på forskjellige nettsider og driver i dag også nettverket picxxnetwork.com

1 kommentar

(Påkrevd)
(Påkrevd, vil ikke bli publisert)
CommentLuv badge

No related posts.


Norsk Nettmagasin forholder seg til "Det du vil lisensen". Utover dette jobber vi ikke i henhold til noen plakater, men setter ytringsfrihet høyt og all den tid artikler forholder seg til de gjeldende lover for Norsk Nettmagasin, står forfattere på denne siden fritt til å publisere det de ønsker.

Vi ser gjerne at du som leser også deltar aktivt her på norsk nettmagasin, enten ved å sende inn oppskrifter til oss, foreslå en video i vårt videokartotek eller sender inn et tips til vår tipskiste.