Egen hjemmeside Nettgründer NorskePlugins
Den nakne sannhet Gratis på Nett Videosiden Norsk Nettmagasin 49Studio - Humor & Ironi!
Barnematoppskrifter Suppeoppskrifter Fiskemoro Fotballmoro BilTips
Alt om Pattaya ThailandTur.no Nordmenn i Thailand
Lån uten sikkerhet Tips om forbrukslån
Deksler til Iphone

Online Datingtips: Ikke ta det personlig!

online_dating_thumb

Overskriften her høre sikkert en smule rar ut, for er man på utkikk etter en hjertevenn eller kanskje noen å dele livet med hvordan er det da mulig å ikke bli ihvertfall en smule personlig? Det høres sikkert rart ut, men når du dater online er det faktisk viktig å huske på at det ikke handler om deg.. ihvertfall ikke til å begynne med. De fleste som har forsøkt online dating har nok til tider følt at man ikke har noe på en online datingside å gjøre. Kanskje du ikke er fornøyd med bildene dine, utseende ditt eller kanskje er du ikke noen ræser i å skrive følelsmessige meldinger på et keyboard. Er du ikke fornøyd med bildene du har, kan du gjerne få en profesjonell til å ta noen gode bilder av deg, men til og med da kan du nok oppleve at interessen fra andre gå mer eller mindre i bølgedaler. Det viktigste er dog at når noen bailer ut fra et nettforhold med deg, ikke ta det personlig.

468x400 c date Online Datingtips: Ikke ta det personlig!

Sannheten er jo den at du kan umulig vite hvorfor den andre bailer ut fra nettforholdet. Det kan være at han/hun hater hunder og du har en puddel, eller en scaefer. Det kan være at den andre personen føler seg mindreverdig om du har et fremgangsrikt liv som kun går oppover. Det kan være omtrent alt fra a til å og det som er viktig å huske på er at dette ikke handler om deg. Det er ikke deg de bailer unna, men andre forhold som ikke passer deres egen profil. Så husk, når du dater online, ikke ta ting personlig.

Webside : Picxx

Bio : “Picxx” er redaktør på siden og har driftet en god del nettsider med varierende hell de siste årene. Personlig blogg kan finnes på norskeplugins.com. Har vært administrator, medarbeider og teknisk ansvarlig på forskjellige nettsider og driver i dag også nettverket picxxnetwork.com

Ingen kommentarer

(Påkrevd)
(Påkrevd, vil ikke bli publisert)
CommentLuv badge

No related posts.


Norsk Nettmagasin forholder seg til "Det du vil lisensen". Utover dette jobber vi ikke i henhold til noen plakater, men setter ytringsfrihet høyt og all den tid artikler forholder seg til de gjeldende lover for Norsk Nettmagasin, står forfattere på denne siden fritt til å publisere det de ønsker.

Vi ser gjerne at du som leser også deltar aktivt her på norsk nettmagasin, enten ved å sende inn oppskrifter til oss, foreslå en video i vårt videokartotek eller sender inn et tips til vår tipskiste.