Egen hjemmeside Nettgründer NorskePlugins
Den nakne sannhet Gratis på Nett Videosiden Norsk Nettmagasin 49Studio - Humor & Ironi!
Barnematoppskrifter Suppeoppskrifter Fiskemoro Fotballmoro BilTips
Alt om Pattaya ThailandTur.no Nordmenn i Thailand
Lån uten sikkerhet Tips om forbrukslån
Deksler til Iphone

Gode tips for en perfekt date!

SONY DSC

Den perfekte date! Hvordan en gutt skal gå fram, hva vi jenter liker på en date osv. Jeg kan jo ikke ta alle jenter over en kam og snakke for alle, men jeg kan fortelle min versjon av den perfekte date – så kan dere eventuelt komme med forslag og deres eget syn på den perfekte første date, ait?

1. Dropp kompisattituden og vær en gentleman!

Lett. Det er helt utrolig hva ditt utseende og oppførsel gjør med daten. Dropp de baggy klærne og spesielt «se mer boxer enn bukse» trenden (!) Ha på deg noe fint, en jeans og skjorte/ genser fungerer alltid like bra. God lukt og et sjarmerende smil må alltid være på plass også. Åpne døren for meg, gi meg komplementer og behandle meg som en prinsesse! Flørt med meg – men ikke noe rush. Det skal jo være litt spenning i det!

2. The meeting!

Om vi møttes over nett og skal på en såkalt «blind date» liker jeg at du kommer bort til meg! Vi jenter blir ofte litt usikre og kan fort backe ut. Derfor – vær litt mann og ta kontroll. Dette er DIN date!

Om vi kjenner hverandre fra før er det bare en stor pluss. Jeg liker gjerne å se noe mer og en ny side av den «gamle kompisen» jeg kjenner fra før. Flørt med meg! Gi meg en klem eller si noe fint til meg icon smile Gode tips for en perfekt date! Bare vis at du liker meg.. for du liker meg jo, ikke sant? Det er derfor vi er på date!

3. Reserver bord på en fin restaurant!

Du har jo ingenting å tape på det – det veier bare enda mer opp for deg om du viser at du har forberedt/ gledet deg til denne dagen.

4. Get the check!

For all del.. hva er verre enn at ei jente må ta frem lommeboken for å betale regningen? Er du helt idiot? Eller?

5. Hvis telefonen ringer!

Er det noen som sender deg melding eller ringer deg/ dropp det! Du kan godt svare og si «Hei, er litt opptatt ikveld. Snakkes i morgen, hadee» Kort, enkelt og greit. Da blir jeg fort veldig glad iallefall icon smile Gode tips for en perfekt date!

6. Null snakk om eksen!

Minner jeg deg om eksen din? Keep it to yourself og prøv heller å gi meg en sjanse/ se meg! Ingenting er verre enn «eks-snakk» på en første eller andre date. Dropp det og kos deg!

7. TOO MUCH SELFSHIT!

Jada.. vi vet at du en gang slo alle kompisene dine i playstation. Og at du liker og kjøre bil, og en gang så kjørte du bare skikkelig fort og forbi alle. Det var såå kult! Og du fikk politiet etter deg og de klarte ikke og ta deg engang. Syyykt ass! Vi vet at alle kompisene dine synes du bare er sååå konge.. men come on mr. selfish – give me a break!

8. De andre jentene!

Det finnes altfor mange hot mama’s der ute. Uheldigvis for meg har de alltid enten finere kropp, finere rumpe eller hår, eller øyne eller ansikt. Men hvem er du på date med egentlig? Meg? Tenkte meg det ja.. keep your eyes on me din nisse!

Og jeg kommer virkelig ikke på flere ting atm. Det er helt lov å være copycat og poste dette innlegget på din blogg/ vise til andre osv. Ellers er det bare å være åpen og ærlig om det meste tenker jeg, resten fikser som regel seg selv icon smile Gode tips for en perfekt date! )

Hva sier dere, gutter?

Innlegget er skrevet og tilrettelagt av Donna Louise som også skriver i bloggen Louisejentene. Ta en titt innom Louisejentene for mere jentesnakk og kanskje litt guttesnakk.

Webside : AnonymGjest

Bio : -AnonymGjest- er artikler som blir foreslått via tipskista vår og blir derfor publisert under navnet "AnonymGjest". Ta gjerne en titt på siden det er linket til nederst i artiklen for å få ett overblikk over siden hvor artiklen er hentet fra.

5 kommentarer

 • Lagt inn 19:45 - 19.01.2011
  Av: Marte

  Fyren må betale?? For noe tull, hvorfor det? Vi jenter har i dag like god råd som gutta, ingen grunn til at de alltid skal betale!

  • Lagt inn 12:09 - 12.07.2011
   Av: Lena

   Jeg er så enig med deg Marte. Vi jenter har like god råd, og faktisk ibland bedre. Selv om det er moro å bli spandert på behøver ikke det å bety at det SKAL skje.

  • Lagt inn 06:53 - 20.01.2011
   Av: Picxx

   Kanskje Donna Louise er økonomisk streetsmart og lar gutta betale fordi hun sparer til noe annet ;)
   Ellers handler det vel litt om hvem som inviterer hvem ut. Jeg hadde følt meg litt beklemt hvis jeg hadde invitert ei jente ut og vi hadde betalt hver for oss, eller jenta hadde betalt.
   Picxx´s anbefalte artikkel ..Online Datingtips- Ikke ta det personlig!

   • Lagt inn 10:37 - 12.04.2011
    Av: Ken

    Som gutt må jeg si stakkars deg, hva slags idioter er det du går ut med a? Har aldri hvert på en date i hele mitt liv men alt det her er jo helt openlyst.

    • Lagt inn 19:55 - 27.06.2011
     Av: purr purr

     jeg er veldig enig i dn^^det er gammel høffelighet at gutten skal betale, og vil han ha med deg ut ere naturlig at han betaler for det, har ofte vært sånn at om jenta og ska betale så er d vennskap i gjerdet, om ikke betaler han for å være snill.hvorfor reparere noe som ikke er ødelagt? og hvorfor klage på en så enkel tradisjon?

     (Påkrevd)
     (Påkrevd, vil ikke bli publisert)
     CommentLuv badge

     Related posts:

     1. Romantiske tips for Paris
     2. Fredagssnadder
     3. Fornye pass for å dra til England?
     4. Online Datingtips: Ikke ta det personlig!
     5. Spa gavekort – Perfekt julegavetips til den du elsker
     6. Gratis Golfbok til facebookere
     7. Tips for vektreduksjon: Ikke hopp over frokosten!
     8. Fem gode boktips for sommeren
     9. Fem tips om hvitløk
     10. Koh Chang – tre tips for en super ferie

     Norsk Nettmagasin forholder seg til "Det du vil lisensen". Utover dette jobber vi ikke i henhold til noen plakater, men setter ytringsfrihet høyt og all den tid artikler forholder seg til de gjeldende lover for Norsk Nettmagasin, står forfattere på denne siden fritt til å publisere det de ønsker.

     Vi ser gjerne at du som leser også deltar aktivt her på norsk nettmagasin, enten ved å sende inn oppskrifter til oss, foreslå en video i vårt videokartotek eller sender inn et tips til vår tipskiste.