Nettgründer NorskePlugins
Gratis på Nett Videosiden Norsk Nettmagasin 49Studio - Humor & Ironi!
Fotballmoro BilTips

Slik får dere en flott bryllupsreise

bryllupsreise

Du har planlagt bryllupsreisen ned til siste detalj og vet at dette kommer til å bli en uforglemmelig tur sammen med din kjære partner. Saken er at de aller fleste av oss har tendensen til å planlegge det store oversiktsbildet av en bryllupsreise, som sted, detaljene ved reisen og pakkingen, mens de glemmer de mindre og kanskje også viktige tingene som burde planlegges. Lurer du på hva disse mindre tingene kan være, så les videre.

Planlegg turen sammen.
Husk at du nettopp har blitt gift. Å planlegge turen sammen kan unngå en del misforståelser når det kommer til selve turen. Selv om du kjenner din make både ut og inn betyr ikke dette at man ikke trenger å samarbeide for å få det meste ut av en bryllupsreise. Det kan tross alt være ting din partner ikke er komfortabel med, som du ser på som en overraskelse på bryllupsreisen. Planlegg turen sammen for å få det beste sluttresultatet av en bryllupsreise.

Ikke bli lurt.
Det er surt om dere skal bruke hardt opptjente penger bare for å finne ut at dere har blitt lurt av et reisebyrå eller en eller annen nettside. Når dere har bestemt dere for sted, sjekk opp stedet på forskjellige nettsider online, for eksempel tripadvisor, for å lese gjennom erfaringer tidligere reisende har hatt til samme stedet. Det kan også være lurt å søke på hotellet eller stedet via images.google.com for å få opp bilder av plassen. Vær imidlertidig oppmerksom på at mange slike presentasjonsbilder kan fravike en god del fra hvordan plassen vil ta seg ut i virkeligheten, da slike presentasjonsbilder er laget for å få folk til å booke akkurat på denne plassen. Alt i alt, prøv å innhente så mye informasjon om plassen som mulig før dere bestemmer dere for å booke plass.

Deres pass.
En av de hyppigste årsakene til at folk blir stoppet fra å reise utenlands er faktisk at deres pass enten er foreldet eller ikke er gyldig så lenge som innreiselandet krever (normalt 6 mnd. fra innreise). Sjekk passet i god tid og få fornyet passet om det ikke er lenge før det utgår.
Å begynne å rote med et nødpass eller engangs reisedokumenter på flyplassen er også noe som vil legge en kraftig demper på starten av det som skulle bli deres livs opplevelse.

Vaksiner.
Flere land krever at tilreisende har tatt gitte vaksiner. Sjekk opp dette på forhånd med ditt nærmeste vaksinasjonskontor eller hos din fastlege. Både bakterieflora, mat og grønnsaker kan virke fremmed på kroppen for en nordmann i utlandet. Snakk derfor med lege i god tid og ta nødvendig feriemedisin for å slippe å få spolert en flott tur.

Reisedokumenter.
Det kan være lurt å ta fotostat av følgende dokumenter når du er på reisefot.
Ditt pass, reisesjekker, flybilletter, hotellbooking, telefonnummer til den norske ambassade i det landet dere skal reise til og kredittkort.
I de fleste land er man på oppfordring av myndigheter pålagt å kunne vise frem gydlig ID. Den eneste gyldige ID’en du har i utlandet er ditt pass, så oppbevar alltid en kopi av ditt pass på deg.

Webside : Picxx

Bio : “Picxx” er redaktør på siden og har driftet en god del nettsider med varierende hell de siste årene. Personlig blogg kan finnes på norskeplugins.com. Har vært administrator, medarbeider og teknisk ansvarlig på forskjellige nettsider og driver i dag også nettverket picxxnetwork.com

Ingen kommentarer

(Påkrevd)
(Påkrevd, vil ikke bli publisert)
CommentLuv badge


Anbefalte artikler

  momsfri004

  Fornye pass for å dra til England?

  Her presenteres et dilemma som for mange er aktuelt nå som den aller mest populære ferietiden nærmer seg – nemlig fornyelse av pass. Spørsmål: Hei.


  Slik blir bilferien din bedre

  Slik blir bilferien din bedre

  Våren er i anmarsj og sommerferien nærmer seg og mange reiser på ferie med bil. Men ved å ta noen forholdsregler kan bilferien gjøres mye mer behagelig.


  online_dating_thumb

  Online Datingtips: Ikke ta det personlig!

  Overskriften her høre sikkert en smule rar ut, for er man på utkikk etter en hjertevenn eller kanskje noen å dele livet med hvordan er


  SONY DSC

  Gode tips for en perfekt date!

  Den perfekte date! Hvordan en gutt skal gå fram, hva vi jenter liker på en date osv. Jeg kan jo ikke ta alle jenter over


  bryllupsreiser

  Bryllup i utlandet – Dra til Mauritius

  Teksten er skrevet og tilrettelagt for norsk nettmagasin av paradisreiser. Paradisreiser har også sider som omhandler den flotte ferieøya Mauritius. Det finnes et stort utvalg


  shoppingtips-kvinner

  Shoppingtips for kvinner

  Det sies at kvinner shopper mere enn menn fordi shopping virker som en skikkelig nedstressing for dem. Dette kan nok stemme, men stemmer nok også


  rafting-india

  Ekstremsport i India

  I løpet av de siste årene har India blitt en av de mest besøkte land når det gjelder ekstremsport, på bekostning av mere tropiske land.


  sommerjobb

  Dårlig med sommerjobb? Vær kreativ og tjen penger

  Sommerferien står på trappene og for den som fremdeles står uten sommerjobb begynner det å haste om man skal ha sjansen til å tjene seg


  Formula 1 express bar

  Vektreduksjon i eget tempo

  Mange forsøker og har forsøkt forskjellige dietter, piller og andre måter på å komme seg ned i vekt. En del mislykkes nok også, og mange


  ThailandMcTours5rezize600

  13 dagers arrangert Mc- Tur i Nord Thailand.

  Her er et kort reisebrev fra vår første arrangerte Mc tur i Nord Thailand. Turen var på totalt 17 dager, med 13 dager på veien.Norsk Nettmagasin forholder seg til "Det du vil lisensen". Utover dette jobber vi ikke i henhold til noen plakater, men setter ytringsfrihet høyt og all den tid artikler forholder seg til de gjeldende lover for Norsk Nettmagasin, står forfattere på denne siden fritt til å publisere det de ønsker.

Vi ser gjerne at du som leser også deltar aktivt her på norsk nettmagasin, enten ved å sende inn oppskrifter til oss, foreslå en video i vårt videokartotek eller sender inn et tips til vår tipskiste.