Egen hjemmeside Nettgründer NorskePlugins
Den nakne sannhet Gratis på Nett Videosiden Norsk Nettmagasin 49Studio - Humor & Ironi!
Barnematoppskrifter Suppeoppskrifter Fiskemoro Fotballmoro BilTips
Alt om Pattaya ThailandTur.no Nordmenn i Thailand
Lån uten sikkerhet Tips om forbrukslån
Deksler til Iphone

Bingoens mange gleder

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kupongene ligger på bordet. Tall og bokstaver former seg som spenning, håp og løfter. I dag er kanskje dagen du får sjansen til å rope først og høyest av alle tilstedeværende; BINGO! Alle sitter med sin favorittusj i klar-posisjon mens bingoverten snurrer hjulet og kulene. La spillet begynne!
Bingo stiller særdeles lite krav til andre ferdigheter enn flaks. For de som identifiserer seg med Donalds fetter Anton kan jo bingo avstedkomme rett så heldig. Avhengig av hvilken type bingo man velger å frekventere er tallkombinasjonene i et enormt utall. Så skal man heller ikke fokusere på begrensningene, men heller mulighetene. Og de er uten tvil like store som mange. Er du virkelig på fornavn med herr Flaks under bingospillingen kan vi snakke om premier i titusenkroner-klassen, dette helt og holdent på slump. Det må vi kunne kalle god avkastning.

I vår nyere tid har bingo blitt et populært spill på tvers av alder og interesser, skjønt det kan virke som om bingo tidligere var forbundet med den eldre generasjon og åndssvakt tidsfordriv. Dette må man imidlertid føye inn i historiebøkene ettersom den gjennomsnittlige bingodeltakeren nå er alt fra Mads på 20 med capsen på snei til Olga på 80 med blomstrete skjørt.
La oss konkludere med at bingo er et sjarmerende spill som utløser ekstase og begeistring hos det man kan kalle folk flest.

Webside : Picxx

Bio : “Picxx” er redaktør på siden og har driftet en god del nettsider med varierende hell de siste årene. Personlig blogg kan finnes på norskeplugins.com. Har vært administrator, medarbeider og teknisk ansvarlig på forskjellige nettsider og driver i dag også nettverket picxxnetwork.com

Ingen kommentarer

(Påkrevd)
(Påkrevd, vil ikke bli publisert)
CommentLuv badge

Related posts:

  1. Fredagssnadder
  2. Hvorfor selger man sitt gull
  3. Nordmenn og spill
  4. Fornye pass for å dra til England?
  5. Casino og bingo på nettet topper i 2010
  6. Online Datingtips: Ikke ta det personlig!
  7. Cruise ombord på Queen Mary 2
  8. Tips for vektreduksjon: Ikke hopp over frokosten!
  9. Dårlig med sommerjobb? Vær kreativ og tjen penger
  10. Fem tips om hvitløk

Norsk Nettmagasin forholder seg til "Det du vil lisensen". Utover dette jobber vi ikke i henhold til noen plakater, men setter ytringsfrihet høyt og all den tid artikler forholder seg til de gjeldende lover for Norsk Nettmagasin, står forfattere på denne siden fritt til å publisere det de ønsker.

Vi ser gjerne at du som leser også deltar aktivt her på norsk nettmagasin, enten ved å sende inn oppskrifter til oss, foreslå en video i vårt videokartotek eller sender inn et tips til vår tipskiste.