Egen hjemmeside Nettgründer NorskePlugins
Den nakne sannhet Gratis på Nett Videosiden Norsk Nettmagasin 49Studio - Humor & Ironi!
Barnematoppskrifter Suppeoppskrifter Fiskemoro Fotballmoro BilTips
Alt om Pattaya ThailandTur.no Nordmenn i Thailand
Lån uten sikkerhet Tips om forbrukslån
Deksler til Iphone

Fem gode boktips for sommeren

Sommer og sol betyr lange dager utendørs.

Sommer og ferie er tid for strand og sol, men også en god bok. Hvem har vel ikke ligget på stranden, på svaberget eller sittet i hagen med en god bok og litt leskende innen rekkevidde og bare følt sommeren på kroppen? Gode boktips mangler det så absolutt ikke, og her vil vi presentere fem gode tips for deg som liker en god bok.

Bree Tanners korte nye liv
bok001 Fem gode boktips for sommeren
Ny vampyrsensasjon innleder sommeren verden over. Fans av Twilight-sagaen vil bli henrykt over denne medrivende historien om Bree Tanner, en skikkelse som først dukket opp i Formørkelsen, og de mørke sidene ved livet blant de nyfødte vampyrene hun bor sammen med.Bree Tanner kan knapt huske sitt forrige liv, før hun fikk skremmende kraftige sanser, overmenneskelige reflekser og ustoppelig fysisk styrke. Livet før hun fikk en uslukkelig tørst etter blod ? livet før hun ble vampyr. Alt Bree vet er at livet med de andre nyfødte er styrt av noen få kjensgjerninger og enda færre regler: pass ryggen din, ikke tiltrekk deg oppmerksomhet, og fremfor alt: kom hjem før soloppgang eller dø. Det hun ikke vet, er at tiden som udødelig raskt er i ferd med å renne ut.Med en ny, uimotståelig kombinasjon av fare, mystikk og romantikk, forteller Stephenie Meyer den dramatiske historien om hæren av nyfødte mens de forbereder seg på å angripe Bella Swan og Cullen-familien, og følger konfrontasjonen mellom dem til dens uforglemmelige slutt.Skikkelsen Bree dukker også opp som en viktig person i den kommende filmen fra Summit Entertainment.
Du kan bestille boken her

Morgen i Jenin
bok002 Fem gode boktips for sommeren
Et palestinsk guttebarn rives ut av morens armer og vokser opp i en jødisk familie. Mange år senere kjenner broren ham igjen – ansikt til ansikt, på hver sin side i en voldelig konflikt.
De to brødrene har også en søster, Amal Abilheja. Amal ble født i en flyktningeleir i Jenin og forteller om hvordan israelske soldater i 1948 brutalt fordrev familien fra landsbyen, om lillebroren som ble borte i kaoset, og om hvordan den andre broren blir en jaget motstandsmann. Hun forteller familien Abilhejas dramatiske historie, gjennom flyktningtilværelse, krig og terrorisme. Hun viser leserne hvordan nød og elendighet innvirker på menneskesinnet, hvordan deres evne til empati og kjærlighet blir skadelidende. Amal selv klarer i siste øyeblikk å gi uttrykk for sin kjærlighet til datteren Sara.
Du kan bestille boken her

Siste natt i Twisted River
bok003 Fem gode boktips for sommeren
Tre menn er hovedpersonene i romanen. En ensom ulv av en tømmerfløter, en kokk og hans sønn. Den yngste av dem, Daniel, gjør en fatal feil som tolvåring. Han overrasker sin far midt i en elskovsnatt med den ferme indianerkvinnen Jane. Hun har vanligvis svære fletter av svart hår , men denne kvelden er det store håret utslått. I det Daniel kommer inn i rommet, ser han masse svart hår og hører stønning og lyder. Han tror faren er blitt angrepet av en diger svartbjørn og at bjørnen nå er i ferd med spise ham. Daniel griper en stekepanne av jern og slår «bjørnen» alt han klarer. Jane dør umiddelbart. Denne skjebnesvangre hendelsen sender far og sønn ut på en livslang flukt fra Janes samboer, den hensynsløse sheriffen Carl. Det er ikke først og fremst drapet han skal hevne, men at hun kunne ligge med kokken Dominic, Daniels far.
Du kan bestille boken her

Dypet
bok004 Fem gode boktips for sommeren
Vinteren 1981: Det er storm i Nordsjøen. To dykkere går ned på 81 meters dyp for å kutte wirene som er festet mellom boreriggen Canton Driller og brønnhodet. Men noe går forferdelig galt. Den ene dykkeren dør, den andre, Tord Stensen, overlever mirakuløst. I Oslo får olje- og energiministeren et trusselbrev; en rigg vil bli senket hvis ikke utbyggingen av Troll-feltet stanses umiddelbart. Like etter går Canton Driller ned. Var det sabotasje, eller var det en tilfeldighet? Noen dager senere får oljeministeren nok et trusselbrev. En ny oljerigg blir senket hvis ikke kravene innfris.

År 2010: En gammel, syk og forvirret nordsjødykker oppsøker Tord Stensens sønn, Jonas. Mannen snakker usammenhengende om faren hans, og er redd. Dagen etter dør han. Jonas vegrer seg for å begynne å lete etter faren, som stakk av med en ukjent kvinne få uker etter ulykken ved Canton Driller. Men Jonas gjør skremmende oppdagelser, og avdekker bit for bit farens skjulte og dramatiske historie.
Du kan bestille boken her

Regines bok
bok005 Fem gode boktips for sommeren
Regines bok er basert på Regine Stokkes sterke blogg fra 2008 til 2009. Over 100 000 mennesker fulgte Regines kamp mot kreften gjennom hennes blogg. «Alt jeg vil er å leve, men det kan jeg ikke,» skrev Regine fire uker før hun døde, 18 år gammel. Regines siste ønske var at bloggen skulle utgis som bok. Resultatet er en varm, omtenksom og reflektert bok om liv og død, vennskap og kjærlighet og om hvordan møte sin egen frykt. Deler av overskuddet skal gå til Regines støttekonto som støtter kreftsaken i forskjellige former.Regine Stokke (1991-2009) var fra Kristiansund. Hun var en talentfull skribent og fotograf som nådde bredt ut gjennom bloggen sin. Hun døde av leukemi.
Du kan bestille boken her

Webside : Picxx

Bio : “Picxx” er redaktør på siden og har driftet en god del nettsider med varierende hell de siste årene. Personlig blogg kan finnes på norskeplugins.com. Har vært administrator, medarbeider og teknisk ansvarlig på forskjellige nettsider og driver i dag også nettverket picxxnetwork.com

Ingen kommentarer

(Påkrevd)
(Påkrevd, vil ikke bli publisert)
CommentLuv badge

Related posts:

  1. Kontaktlinser redder liv
  2. Fornye pass for å dra til England?
  3. Slik blir bilferien din bedre
  4. Den uendelige historie
  5. Online Datingtips: Ikke ta det personlig!
  6. Gode tips for en perfekt date!
  7. Bryllup i utlandet – Dra til Mauritius
  8. Slik får dere en flott bryllupsreise
  9. Dårlig med sommerjobb? Vær kreativ og tjen penger
  10. Fem tips om hvitløk

Norsk Nettmagasin forholder seg til "Det du vil lisensen". Utover dette jobber vi ikke i henhold til noen plakater, men setter ytringsfrihet høyt og all den tid artikler forholder seg til de gjeldende lover for Norsk Nettmagasin, står forfattere på denne siden fritt til å publisere det de ønsker.

Vi ser gjerne at du som leser også deltar aktivt her på norsk nettmagasin, enten ved å sende inn oppskrifter til oss, foreslå en video i vårt videokartotek eller sender inn et tips til vår tipskiste.