Egen hjemmeside Nettgründer NorskePlugins
Den nakne sannhet Gratis på Nett Videosiden Norsk Nettmagasin 49Studio - Humor & Ironi!
Barnematoppskrifter Suppeoppskrifter Fiskemoro Fotballmoro BilTips
Alt om Pattaya ThailandTur.no Nordmenn i Thailand
Lån uten sikkerhet Tips om forbrukslån
Deksler til Iphone

Koh Chang – tre tips for en super ferie

koh-chang-thumb

Koh chang er en perle av en øy som ligger øst i den thailandske bukta. koh chang har blitt et meget populært feriemål for veldig mange som ønsker å komme seg litt unna de «vanlige» turistplassene i Thailand. Man kommer seg enkelt ut til Koh chang fra fastlandet, hvor det går ferger fra tre forskjellige destinasjoner. Fergeturen tar rundt en halvtime så en kan sitte oppe på soldekket og nyte en is-te på turen utover. Det beste å gjøre før du drar utover er nok å bestille drosje eller transport fra det stedet hvor du skal bo. Du finner fint en drosje når du kommer over også, men det er overbygde pick-up’er og vegene på øya er smale og kronglete samtidig med at farten er høy så det beste er nok å bestille på forhånd.

De fleste bruker nok en tur til Koh chang for avslapning og rekonvelans, men det finnes mange andre ting man kan ta seg til på koh chang. Her kommer jeg med tre tips til hva du kan finne på om du synes det begynner å li kjedelig å ligge på stranda og lese bøker dag ut og dag inn.

Tree Top Adventure Park
Har du hatt en drøm om å leke Tarzan, eller kanskje Jane? Da kommer dette til å bli ett minne for livet for deg. I denne parken kan du svinge deg fra tre til tre og slå deg på brystet mesn du suser blandt tretoppene. Slike «tretopp parker» begynner å bli populære i Thailand og selvsagt finner du en på Koh chang. Du får god instruksjon om hvordan du bruker ustyret før bruk og forsikring kan tegnes på stedet. Her kan du leke deg med Tarzan-svinger, flyvende skateboards og store rappelleringslianer. Uansett alder kommer du til å få en super dag i Tree top adventure park på Koh Chang.

tree top adventure park Koh Chang  tre tips for en super ferie

Nor Nou Kai Bae Hut Speed Boat
Ta deg en dagstur til Kai Bae og bli med på det du helst vil. Her kan du bestille snorkeltur som tar deg med på en dagstur hvor du vil få mulighet til å snorkle rundt fem forskjellige øyer i azurblått hav med et vell av eksotiske fisker å titte på rundt hver øy. I Kai Bae kan du også bli med på arrangerte fisketurer. Det blir arrangert fiskuterer hvor man enten fisker blekksprut (akkar) eller fisk. Ønsker du å ferdes alene kan du leie deg en privat speedbåt som tar deg med ut på en av øyene i nærheten. Her kan du slappe av og bare nyte dagen. Husk å pakk niste.

kai bae Koh Chang  tre tips for en super ferie

Elefanttrekking
Man forbinder vel elefanttrekking med nordthailand, men det er faktisk flere lefantfarmer rundt omkring på Koh Chang og her kan du bli med på flotte turer i ett eksotisk og ulendt terreng.
The Ban Chang Thai (tlf: 084 863 8185, 089 891 7253, 039 551 474) tilbyr ikke bare elefanttrekking, men har også spesialisert seg på å arrengere bryllup i deres elefantcamp. En times trekking her koster 500baht, mens to timer koster 900 baht. Prisen inkluderer transport til og fra hotellet.
The Chang Chutiman Tour (tlf: 089-939-6676) tilbyr også to timers turer til 900 baht og timesturer for 500 baht. Barn under fem år kan bli med gratis.
The Klong Son Elephant Camp arrangerer halvdagsturer som varer fra 8:30 til 11:30. Denne turen koster 900 baht og inkluderer også transport fra og til ditt hotell. Du kan også ta en 40 minutters tur her, som koster 500 baht.

elefanttrekking Koh Chang  tre tips for en super ferie

koh chang Koh Chang  tre tips for en super ferie

Webside : Picxx

Bio : “Picxx” er redaktør på siden og har driftet en god del nettsider med varierende hell de siste årene. Personlig blogg kan finnes på norskeplugins.com. Har vært administrator, medarbeider og teknisk ansvarlig på forskjellige nettsider og driver i dag også nettverket picxxnetwork.com

4 kommentarer

 • Lagt inn 10:22 - 10.05.2010
  Av: bob

  Koh chang kan absolutt anbefales.
  Var der sammen med min daværende forlovede i 2007 en hel uke og vi kunne godt tenke oss å være der en stund til.Anbefales for alle som vil komme seg litt unna turistplassene i Thailand.
  -Bob

  • Lagt inn 17:07 - 15.05.2010
   Av: Sabai

   Har ennå ikke vært på Koh Chang men lysten ble ikke noe mindre etter denne artikkelen :-) Blir nok en tur dit ja! 
   .-= Sabai´s anbefalte artikkel ..Mini fyller 50 år =-.

   • Lagt inn 13:10 - 30.05.2010
    Av: Tom

    Har ofte besøkt Koh Chang, og øya er et paradis i seg selv, og som i tillegg har alt en kan ønske seg. Anbefaler en tur dit på det sterkeste.Se også mere om Koh Chang og øyene rundt HER!

    • Lagt inn 11:48 - 20.07.2010
     Av: Anonym

     [...] [...]

     (Påkrevd)
     (Påkrevd, vil ikke bli publisert)
     CommentLuv badge

     Related posts:

     1. Romantiske tips for Paris
     2. Tynn i håret som ung mann? Les dette!
     3. Luksusfellen på TV3
     4. Stramt reisebudsjett? Ta en ferie innenlands!
     5. Gode tips for en perfekt date!
     6. Bryllup i utlandet – Dra til Mauritius
     7. Tips for vektreduksjon: Ikke hopp over frokosten!
     8. Slik får dere en flott bryllupsreise
     9. Spar penger! Tips om bilkjøp og bilvedlikehold
     10. Fem tips om hvitløk

     Norsk Nettmagasin forholder seg til "Det du vil lisensen". Utover dette jobber vi ikke i henhold til noen plakater, men setter ytringsfrihet høyt og all den tid artikler forholder seg til de gjeldende lover for Norsk Nettmagasin, står forfattere på denne siden fritt til å publisere det de ønsker.

     Vi ser gjerne at du som leser også deltar aktivt her på norsk nettmagasin, enten ved å sende inn oppskrifter til oss, foreslå en video i vårt videokartotek eller sender inn et tips til vår tipskiste.