phpBB.no Nettgründer NorskePlugins
Videosiden Norsk Nettmagasin 49Studio - Humor & Ironi!
Fotballmoro BilTips

Sølvkroken fiskeutstyr

fiske sølvkroken 12

Sølvkroken er Norges ledende totalleverandør av fiskeutstyr til sportsfiske. Bedriften som så dagens lys allerede i 1930 holder i dag til i Arendal. Sølvkroken har et bredt utvalg av produkter. Det er en fin blanding av tradisjonelt fiskeutstyr som har vært populært i mangfoldige år, og nye spennende produkter.

fiske sølvkroken Sølvkroken fiskeutstyrSølvkroken produserer og leverer det meste du trenger for et vellykket sportsfiske både i ferskvann og saltvann. I tillegg er de distributør for blant annet Panter Martin spinnere. Sølvkroken har et godt rykte og leverer god kvalitet til en fornuftig pris. Personlig har jeg bare positive ting å si om Sølvkroken. Spesielt har jeg sans for mange av slukene og pilkene deres.

For deg som er nybegynner tilbyr Sølvkroken ferdige fiskesett til en rimelig penge. Kvaliteten er bra, men en erfaren fisker vil ha utbytte av dyrere og bedre fiskeutstyr. Sølvkroken leverer åtte slike fiskesett og uansett hvilket bruksområde du har ,vil du finne et fiskesett som passer ditt behov. Fiskesettene inneholder fiskestang, snelle og sene. Et veldig bra tilbud til den uerfarne sportsfiskeren.

For nybegynneren i fluefiske har Sølvkroken et startsett til kroner 1199,-. Her får du snelle, fluestang, fluesnøre, backing og fortom. Sølvkroken har også økonomipakninger med de mest brukte og kjente flue mønstrene for fiske i innlandet, sjø og elv.

Ferskvanns fiskeren finner mye nyttig utstyr i Sølvkroken sitt utvalg. Fiskesettet for ferskvann kan brukes til ørret, abbor og røye. Det koster kr 699,-.

Sølvkroken produserer og distribuerer et stort utvalg av meget anerkjente sluker og spinnere for ferskvannsfiske. Her er noen av de mest populære fra deres sortiment.

fiske sølvkroken 12 Sølvkroken fiskeutstyrSpesial Classic har vært en bestselger for ørretfiske siden 1930. Spesial Classic er kjent for sin spesielle og lokkende gange og den kan sveives inn raskt eller sakte. Spesial Classic finnes fra 4 til 18 gram i forskjellige farger og mønstre. Sølvkroken produserer også Aura Lillauren. En av Norges mest fiskende sluker etter ørret og røye. Den raske takten og de store prikkene lokker fisken. Denne får du fra 7 til 20 gram. Sølvkroken har i tillegg et rikt utvalg spinnere. De distribuerer blant annet den meget populære Panter Martin serien, som er min personlige favoritt for ørretfiske.

Sølvkroken levere sluker og spinnere nevnt ovenfor i et bredt utvalg av farger og mønster. De leverer også et bredt utvalg av andre spinnere og sluker.

For deg som skal ut etter laks og sjøørret har også Sølvkroken det du trenger. Du kan velge blant flere fiskesett til 700 – 800 kr. Salamander er en kjente og kjær sluk for mange. Den egner seg meget bra både i elva og i sjøen. Du får den fra 6 til 40 gram i mange farge og mønster. Sølvkroken leverer også Buck Salmon fra 18 – 32 gram. Dette er en klassisk sluk som egner seg bra for laksefiske. Min favoritt for slukfiske i elva. I utvalget til Sølvkroken finner du også flere andre sluker som egner seg for laks og sjøørret.

fiske sølvkroken 8 Sølvkroken fiskeutstyrFor kastefiske i sjøen har Sølvkroken noen virkelige godbiter i sitt sortiment. Jensen Pirken betegnes av mange som sildeslukens “Rolls Royce”. Kroppen er formet slik at den gir ekstremt lange kast. Jensen Pirken egner seg veldig godt til lyr, sei og torsk. Jensen Pirken får du i mange fargevarianter fra 16 til 80 gram.

Jensen Tobis er bestselgeren i Skandinavia til sjøørretfiske. En sikker allround sjøsluk til sjøørret, torsk, sei og lyr. Du får den i flere farger fra 12 – 25 gram. Sølvkroken sin Stingsild er en av verdens mest berømte sildesluker. Denne finnes i flere farger fra 7 til 75 gram. Sølvkrokens fiskesett for sjøfiske får du til 799kr.

For båt og lett havfiske har Sølvkroken et bra fiskesett til 1199kr. Dette passer perfekt for den uerfarne sportsfiskeren. Flere av mine favorittpilker finner jeg i sortimentet til Sølvkroken. Sølvpilk finner du i fire farger med vekt på 125 til 750 gram. Dette er en kompakt pilk som egner seg meget bra på større dyp. Sølvkroken leverer også Jensen pilk og Stingsild pilk. Detter er også kompakte pilker som du får i flere farger. Den tradisjonelle Svenskepilken er en bestselger verden over. Denne Pilken beveger ser mer i vannet og lar deg fiske store områder under båten. Sølvkroken leverer denne i størrelser fra 75 og helt opp til 1000 gram.

fiske sølvkroken 6 Sølvkroken fiskeutstyrKroksett for sjø og havfiske leveres også av Sølvkroken. De har et bra utvalg av kroksett med to eller tre oppheng. Her finnes det noe for enhver smak og anledning. Gummimakker i forskjellige farger og størrelser, søkker, forskjellige hekler og såkalte “sølvbet” finner du også blant Sølvkroken sitt utvalg. Dette egner seg både på fiskestanga og på sølvkrokens tradisjonelle fiskeharper.

Otto Oter er Sølvkroken sitt konsept for fiskeutstyr beregnet på de minste. Her finner du det meste som trengs til en rimelig penge. Lukket haspelsnelle gjør kasting med sluk enklere. Egner seg best for små og uerfarne barn.

Vadebukser, fiskehåv, klepp, slukbokser, fiskevesker, havfiskesele og fiskesene er blant de andre produktene i Sølvkroken sitt sortiment. Sjekk hele utvalget på solvkroken.no

Sølvkroken har et variert utvalg som er preget av kvalitet. Utvalget av sluker og pilker er utrolig bra. Her finner du mange klassikere som benyttes av sportsfiskere verden rundt. Jeg har ingen problemer med å anbefale deg Sølvkroken sine produkter.

Hva er dine erfaringer med Sølvkroken?

Artikkelen er sendt inn av Fredrik, som også driver bloggen Fiskeutstyr, hvor du kan finne flere artikler som omhandler fiske i sjø og i vann.

Webside : AnonymGjest

Bio : -AnonymGjest- er artikler som blir foreslått via tipskista vår og blir derfor publisert under navnet "AnonymGjest". Ta gjerne en titt på siden det er linket til nederst i artiklen for å få ett overblikk over siden hvor artiklen er hentet fra.

Ingen kommentarer

(Påkrevd)
(Påkrevd, vil ikke bli publisert)
CommentLuv badge


Anbefalte artikler

  poker-chips

  Casino og bingo på nettet topper i 2010

  For få år siden kom det store pokerboomet innen spillebransjen. Plutselig skulle alle spille poker på internett, og de beste pokerspillerne ble gjort til verdenskjente


  utenlandsstudier_thumb

  Studere i utlandet i 2011?

  Er du lei av å slepe deg gjennom snøslaps og regnvær når du skal reise til og fra din studieplass? Da kan det hende at


  QueenMary2

  Cruise ombord på Queen Mary 2

  For mange faste cruisepassasjerer er underholdningen ombord ofte viktigere enn turene og utfluktene man foretar i land. Alle har vi våre preferanser, og mens noen


  bryllupsreiser

  Bryllup i utlandet – Dra til Mauritius

  Teksten er skrevet og tilrettelagt for norsk nettmagasin av paradisreiser. Paradisreiser har også sider som omhandler den flotte ferieøya Mauritius. Det finnes et stort utvalg


  Foto:Wikimedia Commons

  Dårlig klima i bilen?

  Synes du klima eller aircondition anlegget i bilen din ikke funger så bra lenger? For att det skal være på topp, trenger det faktisk jevnlig


  Fra det tropiske akvariet

  Akvariet i Bergen

  Jeg besøkte Akvariet i Bergen i 2006 og 2008 og skal nå igjen i sommer. Akvariet er et flott sted å tilbringe noen timer, uavhengigNorsk Nettmagasin forholder seg til "Det du vil lisensen". Utover dette jobber vi ikke i henhold til noen plakater, men setter ytringsfrihet høyt og all den tid artikler forholder seg til de gjeldende lover for Norsk Nettmagasin, står forfattere på denne siden fritt til å publisere det de ønsker.

Vi ser gjerne at du som leser også deltar aktivt her på norsk nettmagasin, enten ved å sende inn oppskrifter til oss, foreslå en video i vårt videokartotek eller sender inn et tips til vår tipskiste.