Ekstremsport i India

rafting-india

I løpet av de siste årene har India blitt en av de mest besøkte land når det gjelder ekstremsport, på bekostning av mere tropiske land. Naturen har gitt India en stor fordel ved at de har både kystlinje, ørkener, fjell, snø og sletter. Med en slik typografi har India mye å tilby de som både elsker naturen og de som liker ekstremsport.

I India kan du både oppleve trekking i fjellsidene og å dra på safari. Du kan dra på kameltur i ørkenen og opp i fjellene for å stå på ski. Landet er fullt av steder du kan oppleve ekstremsport. Følgende ekstremsporter kan du oppleve i India:

Vannsport
India er et land med et vell av elver og vannfall, så er du på utkikk etter rafting er ikke det vanskelig å finne. Himalaya er verdenskjent for raftingen de tilbyr. India har Kashmir Valley, som er en meget populær plass man tilbyr rafting til turister. Andre plasser man kan oppleve rafting er Himachal Pradesh, Sikkim og Uttaranchal.

Fisking
India er et land med gode muligheter til fisking i både ferskvann og saltvann. India er også premiert for å ha de reneste vannressursene i hele asia, noe som gjør landet til en perfekt plass for alle som liker å dra på ferie for å fiske.
India har også en lang kystlinje, noe som sammen med landets mange innsjøer gjør India til en flott fiskeplass. Himalaya har Dodital innsjø, som er en populær plass for mange som ønsker å dra på fiskeferie.

Fjellsport
India har noen av verdens høyeste fjell, noe som selvsagt fører til at plassen er ypperlig for alle som liker å drive med fjellklatring. De fleste har sikkert hørt om Himalaya, og med sine mange høye fjell blir det et flott utgahgspunkt hvis du liker fjellklartring.
Man får også et godt innblikk i den lokale kultur om man tar turen til plasser i Himalaya.
Noen av de mest populære plassene i Himalaya er Num Kun, Zanskar, Ladakh i Kashmir og Himachal Pradesh.

Dykking
India kan tilby mange plasser hvor du kan dykke.
De mest populære plassene for dykking er Bangalore og den arabiske gulf.

Safari
India har også mange skoger og nasjonalparker, noe som er et flott utgangspunkt for alle som liker å dra på safari, enten i grupper eller på egen hånd.

Webside : Picxx

Bio : “Picxx” er redaktør på siden og har driftet en god del nettsider med varierende hell de siste årene. Personlig blogg kan finnes på norskeplugins.com. Har vært administrator, medarbeider og teknisk ansvarlig på forskjellige nettsider og driver i dag også nettverket picxxnetwork.com

2 kommentarer

 • Lagt inn 08:20 - 21.06.2010
  Av: ana

  Jøss, fisking og reneste vannressurser i India var ukjent for meg inntil nå. 
  ana´s anbefalte artikkel ..Black River Gorges – Black River Peak

  • Lagt inn 01:01 - 29.12.2010
   Av: Fredrik

   Viste heller om fiskemuligheter i India. Tror mange er uvitende om det. Planleeger en fisketur til en annen verdensdel, så da må vel India også  Sjekkes.  
    

   (Påkrevd)
   (Påkrevd, vil ikke bli publisert)
   CommentLuv badge

   Related posts:

   1. Billige Bali
   2. Foto – en flott hobby
   3. Fornye pass for å dra til England?
   4. Slik blir bilferien din bedre
   5. Casino og bingo på nettet topper i 2010
   6. Cruise ombord på Queen Mary 2
   7. Gratis Golfbok til facebookere
   8. Bryllup i utlandet – Dra til Mauritius
   9. Forhold : Internett dating
   10. Dårlig med sommerjobb? Vær kreativ og tjen penger

   Norsk Nettmagasin forholder seg til "Det du vil lisensen". Utover dette jobber vi ikke i henhold til noen plakater, men setter ytringsfrihet høyt og all den tid artikler forholder seg til de gjeldende lover for Norsk Nettmagasin, står forfattere på denne siden fritt til å publisere det de ønsker.

   Vi ser gjerne at du som leser også deltar aktivt her på norsk nettmagasin, enten ved å sende inn oppskrifter til oss, foreslå en video i vårt videokartotek eller sender inn et tips til vår tipskiste.