Nettgründer NorskePlugins
Gratis på Nett Videosiden Norsk Nettmagasin 49Studio - Humor & Ironi!
Fotballmoro BilTips

Stramt reisebudsjett? Ta en ferie innenlands!

Norge

Har du et ønske om å se deg litt rundt i verden uten helt å ha budsjettet til å reise utenlands?

Fortvil ikke; Widerøe har et stort spekter av billige flybilletter innenlands til alle store byer i Norge. Vi har satt opp noen byer som kan være veldig aktuelle for en hyggelig ferie i vårt ganske land.

Oslo

Oslo, også kalt Tigerstaden, er Norges hovedstad og sentrum for landets politiske løsninger. I tillegg har vi en hel del severdigheter som for alvor er verdt å få med seg her. Men det du skal passe på i Oslo er at hotelloppholdet kan bli litt dyrt om du ikke velger hotell uten å være kritisk til hvilket valg du tar. Mange hoteller i Oslo er sterkt overpriset, noe du kommer til å merke så fort du ser på de forskjellige prisene.

Ting man kan se og gjøre i Oslo:

- Den nye Holmenkollbakken er en severdighet i seg selv.
- En tur i Bogstadveien kan være fint for deg som er klar for å gjøre litt shopping. Dog må du huske på at det er ganske dyrt der i mange av butikkene, så du bør ha litt ekstra i lommeboken for å gå på shopping der.
- Slottet der det kongelige hoff hører til står jo som et høydepunkt øverst i Karl Johans gate.

Bergen

vicbuster Stramt reisebudsjett? Ta en ferie innenlands!

Trondheim kom bare nesten med på listen. Foto: vicbuster

Den vestlandske havnebyen er Norges nest største by og sentrum for mange flotte naturopplevelser. Ta en tur opp på Ulriken (vi anbefaler å gå opp i stedet for å ta banen) eller ta Fløibanen opp til Fløien. Nå har Ulriken blitt pusset opp slik at man kan nyte en pils eller bedre middag oppe på et av Bergens største fjell med utsikt over den vakre byen.

Fisketorget har også sin egne sjarm, og her kan du nyte et godt rekesmørbrød eller enkel form for sushi på solfylte sommersdager. Dette er blant Norges koseligste sted å nyte en pils om sommeren, og ikke langt unna finner du kjernen i bysentrumet med mange shoppingmuligheter og restauranter.

I tillegg til disse godbitene har Bergen også Norges desidert mest entusiastiske fotballpublikum. SK Brann hører til i Norges fotballhovedstad, og det anbefales virkelig å ta seg en tur på Brann Stadion om du er i Bergen en søndag kveld. 19 000 mennesker med stor entusiasme hagler ut de verste (og beste..) ordene de kan når rødtrøyene møter lag som RBK, VIF og Aalesund i Tippeligaen.

Ting man kan se og gjøre i Bergen:

- Alt som er nevnt ovenfor.
- Besøke akvariet, som innehar så mye mer enn kjedelige fisker. Her kan du se pingviner, krokodiller, edderkopper og svært eksotiske fisker.

Kjøp flybilletter innenlands hos Widerøe på Widerøe.no.

Stavanger

Den tredje og siste byen vi føler at du bør se på Norgesturneèn din er Stavanger. Oljebyen som kan skilte med ting som Kristian Valen, Viking FK, Nokas-ranet og Brede Hangeland har et bredt spekter av “to do things”.

Aller først vil vi jo anbefale å bo veldig sentralt i Stavanger om du sjekker inn på hotell, da selv bykjernen ikke er særlig stor. Til gjengjeld er alt veldig sentralt slik at det ikke er langt til verken gode restauranter, kino eller shoppingmuligheter.

Ting man kan gjøre i Stavanger:

- Dra på prekestolen. Denne ligger riktignok ikke i Stavanger sentrum, men du må ta båt ut til et fjell og gå et stykke derfra. Riktignok en ganske lang tur.
- Norsk oljemuseum ligger veldig nært sentrum, og kan anbefales på det sterkeste til de som er opptatt av norsk verdiøkning.

Webside : pleb

Bio : Forfatteren har erfaring med drifting av nettsteder innenfor reise, og ser på seg selv som godt orientert på dette feltet. Den største nettsiden er nok en portal for ungdom som er glad i sydenturer - og går under navnet Partyferie.com .

Ingen kommentarer

(Påkrevd)
(Påkrevd, vil ikke bli publisert)
CommentLuv badge


Anbefalte artikler

  yashika-bilde

  Yashika leverer det digitale Holga

  Mange yngre fotografer i dag har neppe hørt snakk om kameramerket yashika, men tidligere var dette et Japandsk merke som leverte mange og flotte forskjellige


  QueenMary2

  Cruise ombord på Queen Mary 2

  For mange faste cruisepassasjerer er underholdningen ombord ofte viktigere enn turene og utfluktene man foretar i land. Alle har vi våre preferanser, og mens noen


  golf-secrets

  Gratis Golfbok til facebookere

  Tenkte å komme med et lite tips til alle som bruker facebook og samtidig enten liker å spille golf eller har planer med å starte


  NFF

  Drømmestart for Norge i EM kvalifiseringen!

  Norge fikk en drømmestart på EM kvalifiseringen med 1-2 seier borte mot Island. Norge spilte en elendig førsteomgang og lå under 1-0 til pause, men


  bryllupsreise

  Slik får dere en flott bryllupsreise

  Du har planlagt bryllupsreisen ned til siste detalj og vet at dette kommer til å bli en uforglemmelig tur sammen med din kjære partner. Saken


  rafting-india

  Ekstremsport i India

  I løpet av de siste årene har India blitt en av de mest besøkte land når det gjelder ekstremsport, på bekostning av mere tropiske land.


  sommerjobb

  Dårlig med sommerjobb? Vær kreativ og tjen penger

  Sommerferien står på trappene og for den som fremdeles står uten sommerjobb begynner det å haste om man skal ha sjansen til å tjene seg


  Foto:Wikimedia Commons

  Dårlig klima i bilen?

  Synes du klima eller aircondition anlegget i bilen din ikke funger så bra lenger? For att det skal være på topp, trenger det faktisk jevnlig


  koh-chang-thumb

  Koh Chang – tre tips for en super ferie

  Koh chang er en perle av en øy som ligger øst i den thailandske bukta. koh chang har blitt et meget populært feriemål for veldigNorsk Nettmagasin forholder seg til "Det du vil lisensen". Utover dette jobber vi ikke i henhold til noen plakater, men setter ytringsfrihet høyt og all den tid artikler forholder seg til de gjeldende lover for Norsk Nettmagasin, står forfattere på denne siden fritt til å publisere det de ønsker.

Vi ser gjerne at du som leser også deltar aktivt her på norsk nettmagasin, enten ved å sende inn oppskrifter til oss, foreslå en video i vårt videokartotek eller sender inn et tips til vår tipskiste.