Nettgründer NorskePlugins
Gratis på Nett Videosiden Norsk Nettmagasin 49Studio - Humor & Ironi!
Fotballmoro BilTips

Bryllup i utlandet – Dra til Mauritius

bryllupsreiser

Teksten er skrevet og tilrettelagt for norsk nettmagasin av paradisreiser.
Paradisreiser har også sider som omhandler den flotte ferieøya Mauritius.

Det finnes et stort utvalg flotte øyer og land du kan legge bryllupet til. Mauritius er en slik øy. Øya er dekket av fine farger og blomster. Du finner også sukkerplantasjer og et vennlig folkeslag som ønsker deg velkommen til denne grønne øya. Du vil bli møtt av god service og hoteller av høy standard. Du kommer til Mauritius ved fly, det går fly direkte fra Europa.

Øya har to sesonger, vinter og sommer. Det er ikke stor forskjell på de to. Klimaet i høyden er kaldere enn kystområdene. Vest-kysten er mye varmere og fuktig enn øst-kysten.

Prisnivået på Mauritius er meget hyggelig for de som er vant til norsk prisnivå. Generelt kan man si at prisene ligger på 1/3 av den norske prisen. Merk at prisene kan være noe høyere på hotellene.

Det offisielle språket i Mauritius er engelsk. Det vi si at alle offentlige dokumenter skal utformes på engelsk. Imidlertid er det fransk som brukes i dagligtale og i massemediene. Fransk er også det viktigste undervisningsspråket som brukes i utdanningssystemet.
Det finnes flere norske turoperatører som tilbyr bryllupsreiser og bryllup på øya. Da kan du få fikset alt fra fotograf til papirarbeid.

Et bryllup på Mauritius er et minne for livet. Hvor blir bryllupet ditt?

Webside : AnonymGjest

Bio : -AnonymGjest- er artikler som blir foreslått via tipskista vår og blir derfor publisert under navnet "AnonymGjest". Ta gjerne en titt på siden det er linket til nederst i artiklen for å få ett overblikk over siden hvor artiklen er hentet fra.

1 kommentar

(Påkrevd)
(Påkrevd, vil ikke bli publisert)
CommentLuv badge


Anbefalte artikler

  momsfri004

  Fornye pass for å dra til England?

  Her presenteres et dilemma som for mange er aktuelt nå som den aller mest populære ferietiden nærmer seg – nemlig fornyelse av pass. Spørsmål: Hei.


  Syden

  Hvor mye penger trenger man til en sydenferie?

  Det er en del kostnader som må regnes med når man skal ut på sydenferie, og når du for første gang skal ut til det


  utenlandsstudier_thumb

  Studere i utlandet i 2011?

  Er du lei av å slepe deg gjennom snøslaps og regnvær når du skal reise til og fra din studieplass? Da kan det hende at


  buying_car

  Bedre økonomi – bytt til billigere bil

  Mange opplever i løpet av livet å komme i vanskelige økonomiske situasjoner. Det som er litt synd er at folk ikke greier å stramme inn


  mammbutikken

  Kjempetips til småbarnsforeldre

  Å være forelder til små barn er ikke alltid en dans på roser. Opp om nettene, skifte bleier, spy og skriking. Men jaggu er de


  spa-gavekort

  Spa gavekort – Perfekt julegavetips til den du elsker

  Den perfekte gaven til en du er glad er en avslappende og terapeutisk opplevelse som gir ro i sjelen og nytelse. Gi bort gavekort på


  NFF

  Drømmestart for Norge i EM kvalifiseringen!

  Norge fikk en drømmestart på EM kvalifiseringen med 1-2 seier borte mot Island. Norge spilte en elendig førsteomgang og lå under 1-0 til pause, men


  tale

  Bli bedre til å tale til en forsamling

  En eller annen gang i livet blir du nødt til å snakke foran en forsamling. Holde en tale, jobbintervju, foredrag, presentasjon, ja mulighetene er mange.


  bryllupsreise

  Slik får dere en flott bryllupsreise

  Du har planlagt bryllupsreisen ned til siste detalj og vet at dette kommer til å bli en uforglemmelig tur sammen med din kjære partner. Saken


  rafting-india

  Ekstremsport i India

  I løpet av de siste årene har India blitt en av de mest besøkte land når det gjelder ekstremsport, på bekostning av mere tropiske land.Norsk Nettmagasin forholder seg til "Det du vil lisensen". Utover dette jobber vi ikke i henhold til noen plakater, men setter ytringsfrihet høyt og all den tid artikler forholder seg til de gjeldende lover for Norsk Nettmagasin, står forfattere på denne siden fritt til å publisere det de ønsker.

Vi ser gjerne at du som leser også deltar aktivt her på norsk nettmagasin, enten ved å sende inn oppskrifter til oss, foreslå en video i vårt videokartotek eller sender inn et tips til vår tipskiste.