phpBB.no Nettgründer NorskePlugins
Videosiden Norsk Nettmagasin 49Studio - Humor & Ironi!
Fotballmoro BilTips

Vektreduksjon i eget tempo

Formula 1 express bar

Mange forsøker og har forsøkt forskjellige dietter, piller og andre måter på å komme seg ned i vekt.
En del mislykkes nok også, og mange ganger er det vel ikke viljen det står på, men rett og slett at produktene lover mere enn de klarer å holde. Hvem har vel ikke sett overskrifter med krigstyper som for eksempel “Vektreduksjon! Ned 30kg på 30 dager!”? Ikke bare er det usunt med slike hurtigdietter, men det er også hardt for kroppen med en vektreduksjon på såpass mye over såpass kort tid.

Det beste er nok å ta det hele i eget tempo og finne ut hva som passer best for deg.

En grei start kan være å bytte ut “trøstespising” eller “kjedsomhetsspising” og fylle på med næringsrike minimåltider når du er på farten. Formula 1 Express er en bar som selges av bodycareshop og som passer perfekt til en slik oppgave.

Dette er hva Bodycareshop selv skriver er de viktigste fordelene:
• Kalorikontrollert med kun 207 kalorier per bar
• Rik på fiber og protein for vedvarende energinivå og for å bidra til å forlenge metthetsfølelsen din
• Lav glykemisk indeks (GI)
• Inneholder essensielle vitaminer og mineraler for å hjelpe deg med å oppnå ditt anbefalte daglige inntak (ADI)
• Passer vegetarianere
• Finnes i sjokoladesmak
• Et ernæringsmessig balansert og smaksrikt måltid i en praktisk og allsidig bar

Så ta ting i eget tempo og forsøk en næringsrik bar med sjokoladesmak før du går til innkjøp av dyre piller eller produkter som lover mere enn de kan holde.
Trykk her for å lese mere om Formula 1 Express.

Webside : Picxx

Bio : “Picxx” er redaktør på siden og har driftet en god del nettsider med varierende hell de siste årene. Personlig blogg kan finnes på norskeplugins.com. Har vært administrator, medarbeider og teknisk ansvarlig på forskjellige nettsider og driver i dag også nettverket picxxnetwork.com

Ingen kommentarer

(Påkrevd)
(Påkrevd, vil ikke bli publisert)
CommentLuv badge


Anbefalte artikler

  online_dating_thumb

  Online Datingtips: Ikke ta det personlig!

  Overskriften her høre sikkert en smule rar ut, for er man på utkikk etter en hjertevenn eller kanskje noen å dele livet med hvordan er


  QueenMary2

  Cruise ombord på Queen Mary 2

  For mange faste cruisepassasjerer er underholdningen ombord ofte viktigere enn turene og utfluktene man foretar i land. Alle har vi våre preferanser, og mens noen


  frokost

  Tips for vektreduksjon: Ikke hopp over frokosten!

  Forsøker du desperat å gå ned i vekt er du slettes ikke alene. De fleste tror at det å spise mindre vil ha en innvirkningNorsk Nettmagasin forholder seg til "Det du vil lisensen". Utover dette jobber vi ikke i henhold til noen plakater, men setter ytringsfrihet høyt og all den tid artikler forholder seg til de gjeldende lover for Norsk Nettmagasin, står forfattere på denne siden fritt til å publisere det de ønsker.

Vi ser gjerne at du som leser også deltar aktivt her på norsk nettmagasin, enten ved å sende inn oppskrifter til oss, foreslå en video i vårt videokartotek eller sender inn et tips til vår tipskiste.