Tjen Penger | Digg Meg

Liker du å skrive? Tjen penger på det!

Liker du å skrive om dine interesser? Nå kan du selv tjene penger på å skrive uten å være nødt til å sette opp din egne nettside. Vi har flere sider med forskjellige tema du kan velge mellom, og likheten på dem er at DU tjener penger når du skriver, ikke den som eier siden.


På sider som VG blogg og blogg.no legger de inn annonser på alle innlegg, slik at de som eier nettstedet tjener penger på annonser istedet for deg som har forfattet innlegget. Slik er det ikke her hos oss! Her vil DU tjene 100% på de annonsene som konverterer. Om du går inn på en artikkel her på siden vil du se at det er annonser i disse artiklene. Disse annonsene vil være DINE når du skriver her hos oss. Du vil få en bedre forklaring på hvordan dette virker etter at du har skrevet deg på som forfatter her på siden. Vent på ditt passord, logg inn og trykk på "Min pengeside" for å lese mere instruksjoner om hvordan dette virker. Det vil jo også være bra om du markedsfører dine egne innlegg. En kort innføring i markedsføring kan du lese her. Nedenfor kan du velge mellom hvilke sider du ønsker å skrive for. Trykk "Bli forfatter nå".


Bilde
Beskrivelse
Bli med nå!
diggmeg

Digg Meg!

Diggmeg er en side som skriver om kjendiser og kjentfolk. Litt sånn se & hør messig kan man vel si. Om du intresserer deg for dette tema bør du absolutt bli med å skrive om dette på digg meg. Bruk knappen til høyre og begynn å skriv og tjen penger allerede i dag!

bli forfatter